2777
2789

دوست خالم

بعد چند بار آی یو ای ناموفق و ی آی وی اف ناموفق

الان دوقلو دختر و پسر ی سال و نیمه داره

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعأ ؟چند بار ای وی اف کردن؟

فک کنم پیش دکتر نصر ی بار

کلا دوبار

دوتام جنین میکارن کلا

جفتش گرفت

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

سلام عزیزم من پیش ایشون 28 خرداد آی وی اف کردم به تبحر و دانش ایشون اصلا شک نکن من میگم ایشون از بنده های برگزیده خداست همه توی مطبش به من میگفتند : خانم اصلا شک نکن ماها چندین جا رفتیم که منفی شد و با اولین بار اینجا مثبت شد و منم مثل شما پیگیر بودم تا خودم 28 خرداد پیش ایشون آی وی اف کردم با اینکه سنم هم بالاست 45 سالمه ولی به لطفا خداوند مهربان و با دستان توانمند و دانش به روز ایشون همین امروز جواب آزمایشمو گرفتم و مثبت++++ است (خدایا شکرت)گفتم بنویسم تا افرادی که مثل شما نیاز به اطلاعات دارند استفاده کنند ...با آرزوی مادر شدن برای همه منتظران 

سلام عزیزم من پیش ایشون 28 خرداد آی وی اف کردم به تبحر و دانش ایشون اصلا شک نکن من میگم ایشون از بند ...

خداروشکر عزیزم جواب مثبت گرفتی منم حدود ۶ساله منتظرم،ازشیراز میخوام بیام پیش ایشون بنظرت ارزششو داره؟چقد هزینم میشه واسه آی وی اف

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
خداروشکر عزیزم جواب مثبت گرفتی منم حدود ۶ساله منتظرم،ازشیراز میخوام بیام پیش ایشون بنظرت ارزششو داره ...

سلام عزیزم حتما حتما اصلا شک نکن مطمئن باش خدا خیلی دوست داره که بهترین رو سر راهت قرار داده اول به خداوند مهربان و دوم به دستان توانمند ایشان اعتماد کن ...

خداروشکر عزیزم جواب مثبت گرفتی منم حدود ۶ساله منتظرم،ازشیراز میخوام بیام پیش ایشون بنظرت ارزششو داره ...

آی وی اف کلا با دارو و پانکچر و انتقال و بیمارستان همش حدود 10 تومان

سلام عزیزم من پیش ایشون 28 خرداد آی وی اف کردم به تبحر و دانش ایشون اصلا شک نکن من میگم ایشون از بند ...

سلام عزیزم خداروشکر که انتظارت به پایان رسید،میشه منم راهنمایی کنی،من به صورت اینترنتی نوبت گرفتم ،چندجا خوندم اگه نوبتت اوکی بشه برات پیام میاد که شمادرفلان روز نوبت دارید اماکن جایی شمارمو ثبت نکردم که برام پیام بیاد حالا بنظرت نوبت دارم یانه؟ وقتی میرم توصفحش این جوریه برام

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آی وی اف کلا با دارو و پانکچر و انتقال و بیمارستان همش حدود 10 تومان

یه سوال دیگه هم دارم عزیزم،من می‌خوام از جنین اهدایی استفاده کنم می‌خوام بدونم خود دکتر برامون شرایطشو تومطب فراهم می‌کنن یاخودمون باید پیدا کنیم؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
یه سوال دیگه هم دارم عزیزم،من می‌خوام از جنین اهدایی استفاده کنم می‌خوام بدونم خود دکتر برامون شرایط ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم ازشما  باید توی سایت موقع وقت گیری شماره موبایلتو وارد کنی عزیزم ....ولی حالا طبق همین زمانت برو ...

در ضمن در مورد جنین اهدایی بله در مطب دکتر خانمهایی هستند که زیر نظر خود دکتر کار میکنند و کلیه موارد جنین اهدایی و تخمک اهدایی را دارند رفتی بگو خانم غفاری رو میخواهی چون خانم بسیار مهربون و پیگیر و مسئولیت پذیریه و با وجدان من به یکی از دوستام معرفی کردم برای تخمک اهدایی واقعا ازش راضیه و کار اون هم خیلی خوب به لطف خدا پیش رفت و به نتیجه مثبت رسید....

سلام عزیزم خداروشکر که انتظارت به پایان رسید،میشه منم راهنمایی کنی،من به صورت اینترنتی نوبت گرفتم ،چ ...

در مورد پیام وقت دکترت از یکی دو روز مونده به نوبتت یا صبح همان روز پیام میاد