2777
2789
فقط یادت باشه از 6 یک دقیقه اونور تر باشی دیگه قبولت نمیکنند

خوب شد گفتی عزیزم نمیدونستم،فقط یه سوال میشه راهنماییم کنی ،می‌خوام ببینم از میدون ولیعصر میشه بامترو برم مطبش ؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد گفتی عزیزم نمیدونستم،فقط یه سوال میشه راهنماییم کنی ،می‌خوام ببینم از میدون ولیعصر میشه بامتر ...

سلام از میدون ولیعصر باید بیایی متروی مصلای اونجا پیاده شی ،بیرون متروی مصلی با تاکسیها بیایی میدان آرژانتین و سر خ الوند با تاکسیها بری خ گاندی بگی به راننده تاکسی سر کوچه دوم گاندی پیادت کنه ...

سلام از میدون ولیعصر باید بیایی متروی مصلای اونجا پیاده شی ،بیرون متروی مصلی با تاکسیها بیایی میدان ...

سلام عزیزم،ممنون  ،خیلی لطف کردی.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آی وی اف کلا با دارو و پانکچر و انتقال و بیمارستان همش حدود 10 تومان

ممنون عزیزم😘

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
سلام از میدون ولیعصر باید بیایی متروی مصلای اونجا پیاده شی ،بیرون متروی مصلی با تاکسیها بیایی میدان ...

سلام

منم مریض دکتر نصر هستم ماه پیش پیششون پانکچر شدم گفتن بعد دوتا سیکل بیا

می خواستم لطف کنید از روش انتقالشون بگید و اینکه چه داروهایی میدن قبل انتقال ال دی میدن؟

سلام منم مریض دکتر نصر هستم ماه پیش پیششون پانکچر شدم گفتن بعد دوتا سیکل بیا می خواستم لطف کنید از ...

سلام عزیزم روز شما بخیر و خوشی من پانکچر نکردم آی وی اف کردم عزیزم ولی کلا افرادی که پانکچر کرده بودند در مطب میدیدمشون خیلیهاشون خوشحال و راضی بودند و در مورد دارو دادن بدن هر کس با کس دیگر فرق داره عزیزم به من نه نداد ولی زمان انتقال  جوری بود که دو هفته با تایم پریود بعدیم فاصله داشت ...با آرزوی نتیجه مثبت و خوب برای شما دوست عزیز 

سلام عزیزم روز شما بخیر و خوشی من پانکچر نکردم آی وی اف کردم عزیزم ولی کلا افرادی که پانکچر کرده بود ...

ببخشید من هنوز چشمام باز نشده پانکچر و با مایکرو اشتباه گرفتم عذر خواهی میکنم     

ببخشید من هنوز چشمام باز نشده پانکچر و با مایکرو اشتباه گرفتم عذر خواهی میکنم       ...

فرقی نداره عزیزم

در هر صورت برای ای وی اف یا میکرو قبلش تخمک گیری میکنن که به اون میگن پانکچر

سلام عزیزم من پیش ایشون 28 خرداد آی وی اف کردم به تبحر و دانش ایشون اصلا شک نکن من میگم ایشون از بند ...

سرم  ای وی جی میده  .. به مشکلات ایمنی و انعقادی توجه داره؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔