الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب شد گفتی عزیزم نمیدونستم،فقط یه سوال میشه راهنماییم کنی ،میخوام ببینم از میدون ولیعصر میشه بامتر ...
سلام از میدون ولیعصر باید بیایی متروی مصلای اونجا پیاده شی ،بیرون متروی مصلی با تاکسیها بیایی میدان آرژانتین و سر خ الوند با تاکسیها بری خ گاندی بگی به راننده تاکسی سر کوچه دوم گاندی پیادت کنه ...
سلام منم مریض دکتر نصر هستم ماه پیش پیششون پانکچر شدم گفتن بعد دوتا سیکل بیا می خواستم لطف کنید از ...
سلام عزیزم روز شما بخیر و خوشی من پانکچر نکردم آی وی اف کردم عزیزم ولی کلا افرادی که پانکچر کرده بودند در مطب میدیدمشون خیلیهاشون خوشحال و راضی بودند و در مورد دارو دادن بدن هر کس با کس دیگر فرق داره عزیزم به من نه نداد ولی زمان انتقال جوری بود که دو هفته با تایم پریود بعدیم فاصله داشت ...با آرزوی نتیجه مثبت و خوب برای شما دوست عزیز
سلام عزیزم من پیش ایشون 28 خرداد آی وی اف کردم به تبحر و دانش ایشون اصلا شک نکن من میگم ایشون از بند ...
سرم ای وی جی میده .. به مشکلات ایمنی و انعقادی توجه داره؟
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔