2821
2789

کم خونی 

ضعیف میشی 

ویتامین بخور ببین فرقی میکنی 

من خودم همین طورم 

حتی ی دوروز قبلشم سردرد میگیرم نه میگرن ولی شدید

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کم خونی  ضعیف میشی  ویتامین بخور ببین فرقی میکنی  من خودم همین طورم  حتی ی د ...

قرص اهن و أسيد فوليك و ويتامن e هر روز ميخورم البته دكتر واسم نوشته

خيلي كم خوني خيلي شديد دارم؟؟؟؟

قرص اهن و أسيد فوليك و ويتامن e هر روز ميخورم البته دكتر واسم نوشته خيلي كم خوني خيلي شديد دارم؟؟؟؟

من حس میکنم بخاطر ضعف بدنته و کمبود آهن و کم خونی 

منم همین طورم دقیقا 

من دلدرد و کمر. درد زیاد ندارم ولی سردرد و ضعف پا میکشه منو 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
دقيقا ضعف پا هم جزش هست، دل درد هم فقط روز اول مياد سراغم

پس همونه کمبود آهن باید باشه 

قرص ویتامین بخور 

سعی کن قرص آهن خارجی بخوری 

خيلي بده، دوس دارم سرم را بِكنم بندازم دور😩

من از روزی که آی یو دی گداشتم اینجوری شدم😕

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
واسه بارداري به مشكل نميخورم با اين وجود؟

خودت و تقویت کن 

جیگر بخور 

پسته 

تا اون موقع خوب میشی 

من سر پسرم کمبود سدید آهن گرفتم دوماه دکتر بهم قرص داد 

قبل زایمانم هم پادرد داستم بجا دلدرد 😂

خودت و تقویت کن  جیگر بخور  پسته  تا اون موقع خوب میشی  من سر پسرم کمبود سدی ...

اخي عزيزم،

من بخاطر كيستم رازيانه و دوسين خوردم اين ماه و توي پريودي اين ماه بيشتر از ماهاي قبل خون از دست دادم و اين سردرده اومد

اخي عزيزم، من بخاطر كيستم رازيانه و دوسين خوردم اين ماه و توي پريودي اين ماه بيشتر از ماهاي قبل خون ...

خوب میشی نگران نباش 

برا بارداریتم مشکلی نیس 

باید تقویتی بخوری

2825
2823
2791
2779
2792