2777
2789
عنوان

لباسشویی اتوماتیک پاکشوما خوبه؟لطفا کسی میدونه بم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 58 پست
۵۷۰۰قیمتشه البته با ضمانت دو ساله

من یک سال و نیم پیش خریدم 1700!😱😱😱

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
منم 7 کیلوییش رو دارم خوبه

شما نمیدونین تسمه اس یا گیر بوکس منم هفت کیلویی  میخام بگیرم

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمیدونین تسمه اس یا گیر بوکس منم هفت کیلویی  میخام بگیرم

اگهدتوضیح بدی این دوتا یعنی چی شاید بفهمم! 

میخای عکسشا بفرستم؟ میتونی تشخیص بدی؟ 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
شما نمیدونین تسمه اس یا گیر بوکس منم هفت کیلویی  میخام بگیرم

من وقتی خریدم گفت این سری جدید دیگه تسمه ایی وگیربکسی نمیزنن اینا رو میگن آیرودینامیک  مال منم نه کیلیویی پارسال عید گرفتمش ۲۵۰۰

امضا ندارم انگشت میزنم☝
اگهدتوضیح بدی این دوتا یعنی چی شاید بفهمم!  میخای عکسشا بفرستم؟ میتونی تشخیص بدی؟

بخدا منم نمیدونم ولی بعضی فروشنده ها میگن گیر بوکسی بهتره چون تسمه بعد مدتی پاره میشه

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
منم جهاز میخرم نمیتونم برای خارجی هزینه کنم اینجا میپرسم همش میگن بوش بخر ال جی بخر سامسونگ بخر سوال ...

تو رو خدا الجی نخر من تمام‌جهازم‌سه سال قبل الجی بوده الان خراب شده قطعه نداره ب عنوان کمد استفاده میشه

یخچال الکترو استیل نامبر وانه . واقعا کم از الجی نداره

لباسشویی پاکشوما

جارو برقی پارس خزر

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
بخدا منم نمیدونم ولی بعضی فروشنده ها میگن گیر بوکسی بهتره چون تسمه بعد مدتی پاره میشه

روزی چند بار لباسشویی روشن میکنی اگه هر روز دو بار روشنه یا هر روزه ..گیر بگسی اگه هفته ای یبار تسمه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
تو رو خدا الجی نخر من تمام‌جهازم‌سه سال قبل الجی بوده الان خراب شده قطعه نداره ب عنوان کمد استفاده م ...

ممنون واسه دلسوزیتون خانمی

ممنون بابت راهنمایی

من یکساله گرفتم عالیه صب تا شب روشنه واسه من اینم عکسش فقط ی خورده صدا داره

برا من الجیه صدا داره

دلیلش اینه تو لباس پر نمیشه روشن میکنی..مثلا کم لباس میریزی

تو رو خدا الجی نخر من تمام‌جهازم‌سه سال قبل الجی بوده الان خراب شده قطعه نداره ب عنوان کمد استفاده م ...

مامانمم لباس شوییش ال جی هست الان صدا میده قیژ قیژ میگن قطعه نیست درس کنن..جاروبرقیشم سامسونگ بود خراب شد الان پارس خزر خریدیم قالیمونا بلند میکنه...من یخچال اسنوا دیدم ینی برای خواهرم خریدیم ۱۳ میلیون الان میگه ۲۰ حالا من ی مدل پایین ترشو دیدم ۱۴ تومن

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
برا من الجیه صدا داره دلیلش اینه تو لباس پر نمیشه روشن میکنی..مثلا کم لباس میریزی

اره ممکنه بخاطر اینم باشه اخه هر روز ک لباس میشورم چیز زیادی جمع نمیشه

امضا ندارم انگشت میزنم☝
مامانمم لباس شوییش ال جی هست الان صدا میده قیژ قیژ میگن قطعه نیست درس کنن..جاروبرقیشم سامسونگ بود خر ...

اسنوا نگیر دیگه قطعه نداره

الکترو استیل واقعا عاایه