2777
2789
عنوان

لباسشویی اتوماتیک پاکشوما خوبه؟لطفا کسی میدونه بم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباسشویی دوو دارم.یقه لباس مردونه رو خیلی خوب تمیز نمیکنه .شایدم برنامه شستشوم خوب انتخاب نمیکنم. ...

مدلشا میدونی چیه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

من ساید دوو دارم خواهرمم ساید دوو داره  من راضیم خواهرم چندان راضی نیست

عع واای چرا راضی نیست دلیلش چیه 

چن فوته از شما 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

منم جهاز میخرم نمیتونم برای خارجی هزینه کنم اینجا میپرسم همش میگن بوش بخر ال جی بخر سامسونگ بخر سوال ...

عزیزم 

من ریش گرو میذارم برات اینایی ک خودم دارم رو بهت میگم بخر شک نکن

پارس خزر :جارو برقی/هیتر برقی/ جاروشارژی/ اون توستر(سایا)/ بلندر یا گوشت کوب برقی/ سبزی خرد کن (البته برای همه چیز هست اصطلاحا میگن سبزی خرد کن)/ سشوار (مسافرتیش رو داریم عالی)/ چرخ گوشت 

الکترواستیل :یخچال و فریز (یخچالی ک من و مامانم داریم هول قیمت ۱۲ تا ۱۴ تومنه عالیه) فریزر هم کوچیک گرفتم اخیرا

پاکشوما:ظرف شویی و لباس شویی 

ایکس ویژن :تلویزیون 

سرویس قابلمه عروس 

مبلمان از چهاردنگه بخر ولی جلو مبلی رو از نعمت اباد بگیر ست کن ارزون تره 

کاچیران یاسمین چرخ خیاطی 

فعلا اینا یادم میاد😁

البته من  یه سریا رو هدیه بهم دادن ولی خب راضیم گفتم اطلاع داشته باشی 

ببین من اسنوا دارم مادرم الجی 

واسه من بی صداست کاملا مال مادرم خیلی صدا میده . تازه مدل خیلی خوبشو گرفته مثلا

اینایی که میگن الا و بلا باید سامسونگ و الجی و بوش باشه اینارو ولکن کلا کلاس میذارن.