2777
2789

من میگو خییییلی دوس

کلی میگو خریدم گفتم میپزم و هفته ای یکبار یا دوهفته یکبار میگو داشته باشیم

ولی میگو سوخاری پختم خیلی جمع شد و بدبو شد😢

با اینکه کلی گذاشته بودمش تو مواد

چرا اینا ک تو رستوران میخوریم انقد خوشمزس پس؟

میشه یه روش خوب و خوشمزه برا پخت میگو بگید؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

هرکی روش خوب بگه وقتی پختم منشن میکنم بیاد ببینه عکسشو😍❤

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی روش خوب بگه وقتی پختم منشن میکنم بیاد ببینه عکسشو😍❤

فقط بیاد ببینه؟؟؟😑همییییین😩😖

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بذار تو دلستر کلاسیک یکی دو ساعت بمونه بعد پودر سوخاری بزن سرخ کن

همینکارو کردما ولی بازم سفت شد

بازم قابل خوردن بود ولی بوش بد بود

فقط بیاد ببینه؟؟؟😑همییییین😩😖

خخخخ😂😂😂 اره دیگه نتیجه راهنماییشو ببینه

من هر وقت میخوام میگو درست کنم .. اول سفره میندازم برنج بچه هامم میکشم بعد میگوی مزه دارشده رو توی روغنی که از قبل  داغ کردم میریزم دو دقه زمان میگیرم و در میارم بعد سرو میکنم .. سوخاریشم نمیکنم .. خییلی خوب میشه 

من هر وقت میخوام میگو درست کنم .. اول سفره میندازم برنج بچه هامم میکشم بعد میگوی مزه دارشده رو توی ر ...

سفت نمیشه یعنی؟