2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خوانده همسر

192 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ی ساله ازدواج کردم ی مادر شوهر دارم ایشالله ک خدا ازش راضی باشه😏😏😏میخوام قطع ارتباط کنم چون خیلی باعث اختلاف بین منو شوهرم شدن مانع پیشرفتمون شدن نمیزارن خونه بخریم برای اینکه ما همیشه طبقه بالا بمونیم و فرصت دخالت داشته باشن شوهرمم درموردشون بعضی اوقات بد میگه میگه اینجوری کردین باهامون و.... ولی بازم مثل کش تمبون طبقه پایینه فوش میدن تهمت خراب بودن میزنن البته زمانی ک شوهرم نباشه وقتی هم شوهرم میاد خودشو مظلوم میکنه که من کاری نکردم شوهرمم اول از من عصبانی میشه بعد قانع میشه خسته م کردن ب من باشه دیگه نمیخوام زندگی کنم وای نمیخوام ب هدفشون برسن و بیشترم ب خاطره عشقم. میگین چیکار کنم اصلا نمیخوام رفت و امد کنم میخوام شوهرم بیاد تو زمین من کمکم کنین🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پشت سر بدگویی نکن چون شوهرت میره سمت اونا

قطع رابطه چون قطع رحمه توش خیر نیس

کار خودتون رو بی سروصدا انجام بدید

هی.تو بوق و کرنا نکنید ک مخالفتو دخالت کنن

خونه ک خردیدید بگید بای بای 😂😂 

بزار شوهرت مظلومیتت رو ببینه و بیاد سمتت

تو سکوت کن

بهترین کار

وقتی که چرت و پرت میگه کاملا سکوت کن و‌گوشیتو بزار رو ضبط تا صحبتای مادر شوهر جان ضبط شه بعدش که شوهر جان اومدن خونه براشون آهنگ بزار که گوش کنه با گوشیه مبارک

بعدشم برو خودتو مشغول آشپزی یا کار دیگه کن یه جوری هم تنظیم کن که بعد از دو تا آهنگ صدای مادر شوهر جان پخش شه و شوهر جان با گوش و دل صدای مادرشو و حرفاشو بشنوه

دیگه خودش میدونه که باید تو زمین کی باشه

بعدشم بگو برا خودم ضبط کرده بودم فکر نمیکردم پخش شه و تو بشنوی

با سیاست رفتار کن بزار شوهرت خودت واقعیتو ببینه تو جلو شوهرت فقط خوب بگو و با سیاست ناراحتیتو بگو به ...

مشکلی ک دارم اینه عصبانی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم تن صدام میره بالا اون عجوزه هم از این فرصت استفاده میکنه سکوتم میکنی و ففط نگاشون میکنی برمیگردن میگن چپ چپ نگاه کرد و ال و بل البته سابقه مشکل روانی هم داشته خدا نصیب گرگ بیابون نکنه برام دعا کنین