2777
2789

دوستان دوره پریودام ۲۸ روزه بود ماه قبل ۳روز زودتر شدم.این ماه چندم میتونم بی بی چک بزنم؟۲۸ روزه یا ۲۵ روزه؟؟خواهشا کمکم کنین.استرس دارم...

منم دوره هام30روزه بود شدم28روز هر ماه هم 3رور جلو میندازم تو تعیین تاریخ تخمک گذاری فرزند دات نت بزن ببین چی برات زده برای من هر ماه درست بوده

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک رو زده فردا.خدا کنه تا فردا پری نیاد.۶ماهه منتطرم  

اره منم 2ساله..البته کیست و تنبلی .. و عفونت داشتم ولی هروقت میشد اقدام هم میکردم... این ماه بعد از پریودی باید برم برای عکس  رنگی

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
بی بی چک رو زده فردا.خدا کنه تا فردا پری نیاد.۶ماهه منتطرم  

ایشاا.. که نیاد اما اگر بزاری چند روز بگذره بهتره حداقل تا 9ام که بشه 30یا31روز

ایشاا.. که نیاد اما اگر بزاری چند روز بگذره بهتره حداقل تا 9ام که بشه 30یا31روز

انقد نگرانم همش میگم الان میاد.تقریبا همه حالاتمم واسه پریوده .خدا کنه کمکم کنه.از دلشوره دارم عذاب میکشم...

انقد نگرانم همش میگم الان میاد.تقریبا همه حالاتمم واسه پریوده .خدا کنه کمکم کنه.از دلشوره دارم عذاب ...

استرس برات خیلی بده سعی کن خودتو کنترل کنی

انقد نگرانم همش میگم الان میاد.تقریبا همه حالاتمم واسه پریوده .خدا کنه کمکم کنه.از دلشوره دارم عذاب ...

سلام عزیزم خوبی؟ چکار کردی؟ بی بی زدی؟ 

اره عزیزم منفی شد امروزم پری اومد خسته شدم دیگه... خدایا تا کی...

عزیزم اینقدر ناامید نباش من الان دیگه2سال هست اینقدرها هستن تو نی نی سایت که چندین ساله اقدام دارن.. نگران نباش خدابزرگه.. ورزش کن روحیتو حفظ کن همه چی درست میشه به امید خدا

اره عزیزم منفی شد امروزم پری اومد خسته شدم دیگه... خدایا تا کی...

موعدت فردا بود اره؟ 

موعدش دیروز بود. بیشتر نگران شرایط سنیم هستم ۳۲ سالمه... همه هم پشت سرم حرف و حدیث دراوردن... الا ...

عزیزم من 35سالمه...هرچی بیشتر نگران باشی بدتره... منم برطبق هرماه9ام اما برطبق سایت فردا

عزیزم من 35سالمه...هرچی بیشتر نگران باشی بدتره... منم برطبق هرماه9ام اما برطبق سایت فردا

انشاله به زودی زود دامنت سبز بشه عزیزم .منکه مراجعه کردم دکتر بهم قرص داد.برای شوهرمم همینطور

انشاله که نتیجه بده