2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ازچی میترسی  بالاخره هرکسی رانندگی میکنه اشتباهاتی داره  اصلا توجه نکن  فقط م ...

عزیزم من دنده عقب رو مشکل دارم و مسلط نیستم اصلا. چیکار کنم.؟ خیلی مارپیچی میرم

عزیزم من دنده عقب رو مشکل دارم و مسلط نیستم اصلا. چیکار کنم.؟ خیلی مارپیچی میرم

امیدوارم زودتر بتونی اونجوری که دوست داری رانندگی کنی من سال ۸۷ گواهینامه گرفتم اما دریغ از یک دقیقه رانندگیسال قبل رفتم کلاس وبا ۵ جلسه نشستم پشت فرمون با اینکه مربیم گفت نشین هنوز دنده عقب وپارک کردن بلد نیستی ولی زمانی که اطرافیان دیدن چجوری پارک میکنم دهنشون باز مونده بود من مجبور بودم وتونستم  اینم بگم که اوایل یهو وسط چهار راه خاموش میکردم اما بدون توجه به بوقهای اقایون راننده با ارامش روشن میکردم وبه راهم ادامه میدادم 

مامانی وسه تا جوجه دوست داشتنی
امیدوارم زودتر بتونی اونجوری که دوست داری رانندگی کنی من سال ۸۷ گواهینامه گرفتم اما دریغ از یک دقیقه ...

مرسی عزیزم منم سال 91 گواهی نامه گرفتم و فقط چند بار با ماشین شوهرم نشستم.دیگه 7 سال اصلا رانندگی نکردم تا ماهه پیش برای خودم ماشین خریدم. الانم کلا 3 بار نشستم جلو رو عادی میرم ولی عقب رو خیلی میترسم

مرسی عزیزم منم سال 91 گواهی نامه گرفتم و فقط چند بار با ماشین شوهرم نشستم.دیگه 7 سال اصلا رانندگی نک ...

مبارکت باشه اصلا نترس همه جا لازم نیست که دنده عقب بری فقط برای پارک کردن چون کلا نباید جای دنده عقب رفت اینو از لحاظ قانون میگم  سعی کن همیشه هم راهنما بزنی هر سمت میخوای بپیچی 

مامانی وسه تا جوجه دوست داشتنی
مبارکت باشه اصلا نترس همه جا لازم نیست که دنده عقب بری فقط برای پارک کردن چون کلا نباید جای دنده عقب ...

درسته عزیزم. دو شب پیش هواسم نبود یه ورود ممنوع رو رفتم تو گیر کردم نتونستم دنده عقب برگردم. کلی ماشین  پارک کرده بودن ترسیدم بخورم بهشون. اخر سر از یه آقا خواستم ماشینوسر و ته کنه برام. خجالت کشیدم