2777
2789

من سر خود از اول بارداری فولیک اسید5ميلي خوردم و تازه فهمیدم که باید1میلی میخوردم و5میلی باعث بیش فعالی یا اوتيسم میشه

از وقتی فهمیدم کارم شده گریه

رفتم پیش دکتر گفت اشکال نداره ایشالا که نمیشه و این یه احتمال اما دلم آروم نمیشه

کسی بوده که فولیک5بخوره و بچش صحیح و سالم باشه??

من خوردم اما پسرم بیش فعال نیست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.خواهرم به تجویز پزشک میخورد.بچش نرماله.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

فک نمیکنم مشکلی باشه به همه یدفولیک ۵ میدن

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

توروخدا این حرفا رو از کجا در میارین؟ 

من به خاطر دوبار سقطم و آزمایش ژنتیکم دارم تو بارداریم فولیک اسید 5 میخورم به تجویز پزشک! 

اگه قرار باشه این قرصا باعث این چیزایی که گفتین بشه اصلا چرا تجویز میشن؟ 😑😑😑

عزیزم همه اونایی که سابقه جنین با مشکل نقص سیستم مغزی و عصبی داشتن باید فولیک اسید با دوز بالا مصرف کنن ، پس اینطور که شما میگی همه اونا بچه هاشون مشکل دار میشه

نترس عزیزم نگران نباش