2777
2789
عنوان

غذای کمکی

31 بازدید | 5 پست

سلام مامانا. دکترش گفته بعد از فرنی حریره بادوم بدم ولی بهداشت گفت بادوم نده بهش فرنی و سوپ . بعدم شنیدم بعضی بچه ها به بادوم حساسیت دارن. حالا این حریره بادوم مفیده یا خیلی مهمه که درست کنم یا سوپ رو شروع کنم؟؟؟ ممنون میشم. تجربیاتتون رو به منم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فرنی دادم اصلا دوس نداشت بعد سوپ دادم میلش بهتر بود حریره رو ندادم ترسیدم حساسیت زا باشه 

فرنی رو دادم 1 هفته میشه. از حریره میترسم شما سوپ رو با چیا شروع کردی و درست کردی 

فرنی رو دادم 1 هفته میشه. از حریره میترسم شما سوپ رو با چیا شروع کردی و درست کردی 

همونای که تو برگه بهداشت هست البته من با لعاب برنج شروع کردم بعد شروع کردم سیب زمینی و هویج رو جدا بخار پز کردم ماهیچه یه تیکه پختم بعد همرو میذاشتم چن ساعتی با هم بپزه له له میشد در ده دقیقه آخر آرد برنجی که خودم درس کرده یودم رو میریختم و هم میزدم جا بیوفته 

حریره از روزی ۱ قاشق شروع کن تا روز سوم ۳ قاشق اگه حستسیت داشته باشه روز سوم مشخص میشه پسر من که ریفلاکسی هست الرژی داشت و اگزما زد بهش ندادم بعد سوپ دادم ولی اول گوشت و برنج و هویج الان کم کم دارم به سوپش چیزای دیگه اضافه میکنم