2789

هر انفاقی برامون میوفته تو زندگیم میره به کل فامیل میگه حتی مسائل شخصیمون

من خودم هیچی نمیگم از زندگیم بخ بقیه ولی مامانم کلافمون کرده همین باعث شده همه تو زندگیم دخالت کنن

هر چی میحوام بخرم هر کار میخوام بکنم هر بلایی سرم میاد کل فامیل میفهمنن مامان و خالم میرن جار جار میکنن خسته شدم از دستشون من دلم نمیخواد کسی از زندگیم چیزی بفهمه

میخواستم ساعت بخرم ساعتو نخریدم هنوز مامانم گفت برو به خالت و دختر خالت بگو گفتم فعلا که نخریدم بعد که خریدم میگم گفت نه زشته چند وقت دیگه تو دستت میبینن ، بعد خودم رفتم دیدم دختر خالم نزدیک یک ساله گوشی خریده نه مامانم میدونست نه من دیگه باهاش دعوام شد گفتم حق نداری دیگه از زندگی من چیزی بگی از زندگی خودت برو بگو همون خواهرت ک انقد دوسش داری باهاش راحتی هیچی از زندگیت به تو نمیگه تو خمه چی زندگیمون رو به همه گفتی 😭

چ بد من اصلا چنین دوست ندارم

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بشین بدون داد و بیداد با مادرت حرف بزن

راز داری یه صفت آدم های باهوش و عاقله

اینقدر که تودین بارها و بارها بهش اشاره شده

تا کاری رو انجام ندادین به کسی نگین

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

مامان منم همینهبا این تفاوت ک بزوووور تو همه کارام سرک میکشه بعد میگه ب خاله هام و مسخرم میکنه

میدونی خیلی از این سوختم که خود خالم و اون دخترش هیچی نمیگن ی گوشی خریدن رو نگفتن ولی مامان من تعداد گوز های منم میره بهشون میگه واقعا این خیلی عصبیم کرد

مامان منم اینجوری هست جالبه خودشم قبول نمیکنه😂

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡