بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه نترس 98 درصد بعد اولین سقط باردار میشن و میمونه کامل. اینو تحقیق دانشمندا کردن
اولين سقط زیاده ولی بعدش 98 درصد دیگه باردار سالمی دارند.
🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمیشدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم....
من باردار نیستم چند ماه پیش بودم...افتادم به خونریزیه شدید... خودش سقط شد
خوب خداروشکر که خودت کاری نکردی چون اگه جنینی مشکل داشته باشه خودش سقط میشه نباید سقطتشون کنی ..... ان شاالله به همین زودیا مامان میشی صحیح وسالم بغلش میکنی ... هر چن هفته سقط کرید همونقد صبر کن بعدش اقدام به بارداری کن توکل به خدا هیچی نمیشه استرس نداشته باش قرار نیس قبلی سقط شده خدایی نکرده این یکیم چیزیش بشه
هفته 6 بودم قلبش ضعیف بود و دکتر گفت 50 به 50 هس که بمونه یا نمونه چون خیلی ضعیفه که 10 روز بعد سون ...
چرا اینقدر عجله. دکترا میگن شش ماه باید فاصله بیفته تا رحمت ترمیم بشه و آمادگی پیدا کنی . روزه شک دار نگیر بزار یه چند ماههی بگذره الان مطمئنا ضعیف هم شدی
خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی
خب میگن تا 6ماه که باید صبر کرد.... تا رحم دوباره آماده بشه
اوف نه بابا 6ماه چیه مگه ماه هشت بودی 6 ماه صبر کنی
عزیزم مال من و شما هفته 6 بوده یعنی اندازه یه دو بند انگشت گوشت بود اصلا رحم بزرگ نشده بود کشیده نشده بود بعدش گرمی بخوری فقط حله.
🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمیشدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم....
چرا اینقدر عجله. دکترا میگن شش ماه باید فاصله بیفته تا رحمت ترمیم بشه و آمادگی پیدا کنی . روزه شک دا ...
😁 😁 عجله داشتیم برای همین تقویت کردم خودمو و ثابت شده بعد سقط بارداری سالمی 98 درصد زنان داشتن. چون هفته پایین بودم دکترم چیزی نگفت اصلا
خب میگن تا 6ماه که باید صبر کرد.... تا رحم دوباره آماده بشه
اگه عجله نداری خیلیم کار خوبیه
روزای ۱-۱۴ پری فقط گرمی بخور روز ۱۴-۲۸ سری هم در کنار گرمی بخور همشم کمرتو ببند
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
خانومی شرمنده لکه تون چجوری بود چند مدت لکه داشتین و خونریزیتون شدید شد؟
اول لکه قهوه ای ابکی بود
هی شیاف گذاشتم قطع بشه بدتر شد مثل پریود تا دو روز شیاف گذاشتم که قطع بشه ولی بدتر خونریزی شدید کردم و سقط شد