2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه دار نشدن میخوان طلاق بگیرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 49 پست
آره خیلی پیشرفت کرده،با اسپرم و تخمک و رحم یکی دیگه،اون بچه حلال زاده اس واقعا؟چه پیشرفتی آخه،همه بچ ...

خیلی مغزت کوچیکه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
به عقلت رجوع کن قبل تقلید،فلج مغزی نیستیم که خودمون ،چشم بسته دنبال حرف راه بیافتیم

اسپرم وتخمک یکی دیگه رومنم مخالفم اما رحم اجاره ای واقعامشکلی نداره گلم

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا از اینجور تاپیکا نزنید منم تازه ازدواج کردم بچه دار نمیشم اینجور چیزارو میبینم بدجور افسردگی ...

از هر دومون من فقط خواستم بپرسم ببینم به خاطر بچه دار نشدن کسی طلاق گرفته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
آره خیلی پیشرفت کرده،با اسپرم و تخمک و رحم یکی دیگه،اون بچه حلال زاده اس واقعا؟چه پیشرفتی آخه،همه بچ ...

خوب باز هم خود اون زن حامله میشه مادر میشه

اینجوری میگی یکی که اینکارو کرده ناراحت میشه

بچه خودشون میشه خودش بدنیا میاره شیرش میده و...

من کسی رو‌میشناسم خودش هیچ مشکلی نداره شوهرش اصلا اسپرم نداره خوب چیکار کنه؟ قید بچه دار شدنو بزنه؟

چرا اینو میگین از لحاظ علمی اون بچه مال پدر و مادرشه 

چه اشکالی داره وقتی تنها راه چاره اینه

چون اسپرم مال پدره تخمک مال مادره فقط مکان رشد جنین مال مادر بچه نیس وگرنه از لحاظ ژنتیکی بچه ی پدر و مادرش میشه چرا میگین سر راهی؟!!!!

سلام 

دوست گرامی .درسته که وجود بچه در زندگی مهمه .اما دلیل بر جدایی و طلاق نمیشه . وقتی دونفر قصد دارند برن زیر یک سقف و زندگی کنند پای بچه ای در میان نیست و اون دونفر هستند .. ما اصلا به این موضوع توجه نمیکنیم . که وجود این فرد در کنارمون باعث ایجاد خاواده شده. اما الان علم درمان ناباروری اینقدر پیشرفت کرده و میکنه که دیگه ناباروری تقریبا صفر شده .دلیل نمیشه که ادم زندگیشو به خاطر نبود فرزند ( که دست یافتنی هم هست ) از هم بپاشونه 

همسرت به طلاق راضیه؟

نه میگه رحم اجاره کنیم من راضی نمیشم

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
از هر دومون من فقط خواستم بپرسم ببینم به خاطر بچه دار نشدن کسی طلاق گرفته

ببین من جات نیستم ولی بعد 8سال چه طلاقی کلی آدم بی بچه زندگی کردن.اینه دیوار نیستا همسرت هست

بعدشم میگی که حفتتون مشکل دارین

پس نه اون سر راه تو قرار گرفته نه تو سر راه بچه دار شدن اون

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
پس چیکار کنن جدا بشن یه زنی بگیرن که واسشون بچه بیاره؟ عقل شما چی تجویز میکنه واسشون؟

وقتی نمیشه،بی بچه سر کنن،از شیرخوارگاه بیارن،واسه وی با تخمک یکی دیگه بارور میشن،یا اسپرم یکی دیگه،چه کاریه،ژنتیک اون بچه از اسپرم و تخمک مرد یا زن اصلی نشأت میگیره،خب اگه قراره بچه با ژنتیک یکی دیگه بوجود بیاد،کلا برن بچه ای که و در ما در بالا سرش نیس بزرگ کنن،همش کلک پول  این مراکز نازاییه،اصلا نمیتونم قبول کنم،همچین چیزی رو،قدیم چیکار میکردن،میرفتن بهزیستی و بچه میاوردن،الان اول ۲۰۰ملیون خرج میکنن،بعد نطفه یکی دیگرو بزرگ میکنن

نه میگه رحم اجاره کنیم من راضی نمیشم

ای بابا فک میکنی طلاق بگیری برات ریختن؟؟؟؟میدونی جی میشه بزا من بگم طلاق میگیری میری خونه پدریت چن سال میشینی اونجا.میری پرستار و نگه داری بچه و پیرای دیگرون واسه ۷۰۰ ۸۰۰ پول ..بعدش ی پیر مرد با چنتا بچه میاد بگیرتت ک هم سنه باباته !!!!تازه میشی کلفته بچه ها و نوه های اون و همه ب چشم ی بی نوا بهت نگا میکنن گناه داری ب خودت ظلم نکن پس پیشرفت علم واسه چیه واسه همینه ک زنیاتون ب هم نریزه خودتو بدبخت نکن 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
میشه بگی مشکلتون چیه و کجاها ای وی اف کردی ؟

8بار بیمارستان الزهرای تبریز آی وی اف کردم با هیستروسکوپی تشخیص دادن رحمم کوچیکه