2777
2789
عنوان

جواب رد دادم

287 بازدید | 11 پست

یه مدت رفتارش سرد شده بود میگفت واسه بی پولیه بهم فشار میاد استرس دارم  واین حرفا میخوام این مدت صبر کنی تا کارام راست وریس بشه واز حالت خارج بشم 

روز بعدش زنگیدم جوابمو نداد منم عصبی شدم گفتم بدرد هم نمیخوریم اصلاجوابمو نداد

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزیده ای از یک رمان😕

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

بهترین همسر دنیا هم یه وقتایی لازم داره که بره تو لاک خودش

اگه تنها دلیل جواب رد این بوده بدون که تو همراه خوبی رای زندگی مشترک نیستی

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

به نظر میاد اون رد کرده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بهترین همسر دنیا هم یه وقتایی لازم داره که بره تو لاک خودش اگه تنها دلیل جواب رد این بوده بدون که ت ...

از ااون حرفا بودا

کسی که ابتدای کار اینطوره فردا چی میخواد بشه

زن و شوهر که نیستن

بعدشم نگفت ۳-۴ روزه اینطوره

میگه چند وقته اینطوریه

درست زمانی که ناامید میشوی