2777
2789
عنوان

کسب درامد در خانه

181 بازدید | 7 پست

دوستان،کسی اپ آسرو رو داره. من ۳روز اول نزدیک ۷۰۰۰ ازش پول، امتیاز گرفتم.

چرا الان تبلیغاش جدید نمیشه؟؟

قابل توجه اونا که الان میپرسن چیه میگم.

آسرو

یه برنامه گردش گریه که حدودا ۲۵ تا تبلیغ میتونی روزی باهاش ببینی.حدودا روزی دو هزار تومن بهت میده.

تبلیغاش عکسه فقط باید چند ثانیه نگاه کنی و تموم. کلا وقت منو ده دقیقه، یک ربع گرفت. اصلا هم حجم نت نمیخورههه.فقط محدودیت داره تبلیغاش هر۲۴ ساعت آپدیت میشه

کسی خواست نصب کنه بزنه تو نت سرچ کنه اسمشو. کد معرف IR0009076 بزنید، امتیاز میگیرید چون باهاش تبلیغ دیده شده

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یارانه که بیشتره😁😁 تو خونه نشستی هیچ کاری نمیکنی، بده مگه؟

من خودم كاري دارم توخونه كه روزي حداقل ٥٠ درميارم

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
من خودم كاري دارم توخونه كه روزي حداقل ٥٠ درميارم

خب خداروشکر.اینو واسه اونا گفتم که بیکارند و دوست دارن یه چیز کوچیکی ته جیبشون باشه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

با توجه به افزایش روز افزون قیمت ارز مخصوصا دلار در ایران، شاید این بالا رفتن دلار برای خیلی از افراد دردسر ساز باشد، اما دسته ای دیگر از افراد هستند که نه تنها این افزایش قیمت ها برای آن ها دردسر ساز و یا همراه با ضرر نبوده است، بلکه کلی هم از این فرصت ها استفاده کرده اند و سود بسیاری برده اند. اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید از این فرصت پول بسازید و کسبدرآمد دلاری داشته باشید این سایت معتبر رو از دست ندید.

http://www.star-clicks.com/?ref=50378241

بدون هیچ تخصص خاصی میتوانید از آن درآمد دلاری کسب کنید و آن درآمدها را بصورت ریالی به ایران منتقل کنید.