2777
2789
عنوان

درد پهلوی راست در بارداری

27081 بازدید | 22 پست

سلام به همه عزیزان من هفته هشت بارداری هستم البته دو روز دیگه میشم هفته ۹ قبلا سابقه یه سقط داشتم از دیشب تا حالا به صورت نامنظم پلو و زیر دلم یعنی همون جایی که رحم هست ولی سمت راستم تیر میکشه خیلی نگرانم کسی بوده مشکل منو داشته باشه البته از پریروز تا حالا شبا هم ترش میکنم شدید حالا از این درد میترسم هر هفته هم میرم دکتر ولی این درد جدیده

طبیعیه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه استرس نداشته باش اگه خدایی نکرده خیلی شدید شد نتونستی تحمل کنی برو دکتر ولی همه پهلو درد دارن اوایل

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
عزیزم زنده باشه ایشالله چی هست نی نیت😍

دوهفته دیگه دقیق معلوم میشه

اما هفته ۱۲ و ۱۳هفته و۳روز ک سونو رفتم گفتن به احتمال زیاد دختره

ممنون گلمم

خدا حال همه رو خوب کنه..
اخه یهو که تیر میکشه سیخ میشینیم از درد

منم همینجوری بودم تازه من از روی تیر کشیدن پهلو میفهمم باردارم یکی از نشونه هامه😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
شما هم داشتی این تیر کشیدن ها رو؟

بله یه شب روغن سیاهدونه مالیدم و بستم و خوابیدم خوب شد

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منم همینجوری بودم تازه من از روی تیر کشیدن پهلو میفهمم باردارم یکی از نشونه هامه😂

عزیزم😅 پس مشکلی نیست والا از دیشب مردم از ترس که طوریش نشه همش میگم خداست اگه دردی هم هست تحمل میکنم ولی جنینم طوریش نشه

عزیزم😅 پس مشکلی نیست والا از دیشب مردم از ترس که طوریش نشه همش میگم خداست اگه دردی هم هست تحمل میکن ...

دور از جون نترس

واای منم دقیقا سمت راستم اینجوره،وقتی بدنم کش میاد دردش بدتر میشه جوری ک نفسم حبس میشه،بعضی وقتام از ...

شماتو بارداری پهلو درد داشتی چیکار کردی خوب شدی من از دیشب اینجور شدم بیست هفته ام

خوش اومدی نازمامان.😊