2777
2789
عنوان

فیس واش صورت + عکس

1849 بازدید | 24 پست

يه محصول خيلي پر طرفدار و پر فروش

فيس واش (2 سر) صورت و ماساژور دسته دار😍

كاملاااااا نرم و محدوديت استفاده نداره🤩

ميدونين كه پاك كردن آرايش خيلي مهمه چون اگه آرايش به خوبي از روي پوست پاك نشه به مرور باعث خراب شدن پوست، شل شدن پوست، آكنه و جوش هاي سر سياه و... ميشه، علاوه بر اون تميزي پوستتون نقش خيلي مهمي رو خوب نشستن آرايش روي صورتتون داره.

اين فيس واش پوست شما رو كاملا تميز ميكنه و سلول هاي مرده پوستتون رو از بين ميبره و اجازه نميده چربي و آلودگي تو منافذ پوستتون بمونه.

باعث ازبين رفتن جوشهاي سر سياه بيني به مرور ميشه

هم فيس واش هست هم ماساژور صورت.

ماساژورش باعث گردش خون تو پوستتون ميشه😌

ميتونين اگه روغن گياهي هم دارين بزنين بهش و با اون صورتتون رو ماساژ بدين🤗 قیمت ۴۳ تراکم بالا بدون ریزش جنس درجه یک

دروغ چرا اتفاقا خواستم ازشون بخرم اما ترسیدم فقط یه تبلیغ خوش آب و رنگ باشه. کسی رو هم نمیشناختم که ازش استفاده کرده باشه و بگه راضیه یا نه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من دارم از اینا خیلی خوب و ب درد بخوره 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ چرا اتفاقا خواستم ازشون بخرم اما ترسیدم فقط یه تبلیغ خوش آب و رنگ باشه. کسی رو هم نمیشناختم که ...

خیلی خوبه نسبت به قیمتش من خودم دارم ازش صورتمو همیشه میشورم با این و ژل شستشوم

خیلی خوبه نسبت به قیمتش من خودم دارم ازش صورتمو همیشه میشورم با این و ژل شستشوم

ممنون .قیمتش چقدره؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
قابل نداره ۴۳ عزیزم

ممنون گلم. شما کجا تشریف داری؟

آها پس بگو قیمتش ارزونه  بعد همینجوری خود ادم میکشه به صورت ؟؟؟؟  بعد همین یه دونه سری ر ...

اگه با ژل شستشو صورتو میشوری میتونی اول اینو خیس کنی با اب ولرم بعد ژل رو بریزی و رو صورتت بکشی یا هم با اون طرف فیس براش صورتو ماساژ بدی