2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای همسن دختر منه،این وروجک دو روزه دندون قروچه یاد گرفته رو اعصابمه،ی دوبار گفتم نکن،الان میاد جلوم انجام میده،هی حوایشو پرت میکنم،یا خودمو ب کری میزنم،ولی حرص میخورم انگاری میفهمه😁چون انجام میده باز

همه میگن خیلی اعصاب داری و خیلی خوب باهاش راه میای ولی گاهی صبرم تموم میشه ( الان همه میان میگن چه مادری هستی خودت بدتری  و این حرفا خواهشا قضاوت نکنین)

خب این اقتضای سن زهرا کوچولوعه  بنظرم دلش بازی و توجه بیشتر میخواد

دیکه چقد ، خدا نکنه کسی به گوشیم زنگ بزنه دیگه مگه ول میکنه حتما باید گوشی بدم دو ساعت با گوشی ور بره، خودم که از ترس این خانوم گوشی رو تو کابینت گذاشتم  که نبینه ، سر همچی لج میکنه دیگه ول نمیکنه نگاهش نمیکنم  که کار زشتشو تکرار نکنه از عمد مداد شمعی رو گاز میزنه یا اشغال میندازه دهنش

دیکه چقد ، خدا نکنه کسی به گوشیم زنگ بزنه دیگه مگه ول میکنه حتما باید گوشی بدم دو ساعت با گوشی ور بر ...

من فک میکردم هرچی بزرگتر بشن بهتر میشن اما کلا نا امید شدم😑

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
بچه رو مشغول کن ببرش مهد ببرش کلاس خودش دیگه اینقدر فعالیت میکنه خسته میشه 

تو کلاس نمیمونه ، میبرمش پارک داغون برمیگردم مثلا زور میخواد از سرسره برعکس بالا برا وقتی نمیتونه جیغ و داد و هزار کار این شکلی 

دیکه چقد ، خدا نکنه کسی به گوشیم زنگ بزنه دیگه مگه ول میکنه حتما باید گوشی بدم دو ساعت با گوشی ور بر ...

دختر من امشب لیوان رو پرت کرد سمت بوفه😭 قبل پرت کردن قشنگ بهم نگاه کرد خندید منم تا اومدم ازش بگیرم پرت کرد

گوشی رو هم همش خاموش میکنم بش میگم خراب شده

منم خیلی بهش میرسم ولی همه چی رو دوش خودمه،چون دور از خانواده هامونیم،باهم ارد خمیر میکنیم الکی نون میپزیم شیرینی درس میکنیم،هر روز بیرون میبرمش،رو دیوار کاغذ چسبوندم نقاشی میکنیم،میزارمش تو تشتش اب بازی کنه،باهم خاله بازی میکنیم،شمردن یادش میدم،خلاصه همه جوره باهاش راه میام ولی باز نق میزنه،موندم چ بازی باهاش کنم