2777
2789
عنوان

بچه لجباز، خسته ام خسته

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست
تو کلاس نمیمونه ، میبرمش پارک داغون برمیگردم مثلا زور میخواد از سرسره برعکس بالا برا وقتی نمیتونه جی ...

یه زره تقسیم کنین با شوهرت که یه دو ساعت در روز نگه داره بچه رو تو استراحت کنی یا بری واسه خودت کارایی که دوست داری انجام بدی 

کاربر خاموش بودم 😌🤷🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من امشب لیوان رو پرت کرد سمت بوفه😭 قبل پرت کردن قشنگ بهم نگاه کرد خندید منم تا اومدم ازش بگیرم ...

خوبه بهت نخورده،من خودمو زدم خواب ک بخوابه،لیوان شیشه ای انداخت تو صورتم،لبم چاک خورد،دهنم شد پر خون،شانس اوردم دندونام نشکس

بازار میریم میخواد به همچی دست بزنه و همه رو برداره از لباس و کفش گرفته تا اسباب بازی،  هی میگم مال ما نیست مال آقا هست مگه به خرجش میره جیغ و داد ، چطور بفهمانم بهش مال ما نیست اخه 

یه زره تقسیم کنین با شوهرت که یه دو ساعت در روز نگه داره بچه رو تو استراحت کنی یا بری واسه خودت کارا ...

اصلا نمیذاره شوهرم کاراشو انجام بده بدبخت انقد براش شعر میخونه تا بتونه ببرتش دستشویی یا گوشاش کنه بازم جیغ و داده اخرش

شما واقعا خیلی حوصله داری پس من اصلا مادر خوبی نیستم😥

چراااا،خب من چکار کنم بچم تک و تنهاس،ن دوستی ن فامیلی،،ن همسایه ای،شوهرمم پارک زیرزمینیا اجازه نمیده،میگه منبع ویروس و مریضیه، خمیره بگیرم میگه این چیه دادیش میخوای بخوره،مجبورم همش با وسایل دست ساز،خیلی از کارام صب تا ظهر ک نیست انجام میدیم😁

اصلا نمیذاره شوهرم کاراشو انجام بده بدبخت انقد براش شعر میخونه تا بتونه ببرتش دستشویی یا گوشاش کنه ب ...

پس امیدوارم خدا بهت صبرو حوصله و اعصاب فراوان بده خواهر 

کاربر خاموش بودم 😌🤷🏻‍♀️

براش شابلون گرفتم یادش دادم بکشه خودم می کشم کتاب شعر میخونم باهاش میرقصم  آواز میخونم خب مگه چقد طول میکشه بازم کافیه چشمش بیفته به یه چیزی یا یه چیزی یادش بیاد بازم لج