2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس نداره که. باید یه آزمایش ادرار بده اول. اگه تکرر ادرار هم داره یا تب، بیشتر به عفونت ادراری میخوره. یا عفونت ادراریه یا ولوواژینیت، یعنی التهاب مهبل که توی دختربچه ها خیلی شایعه اولی با آنتی بیوتیک و دومی با پماد خوب میشه.

خیلی دلم آشوبه درمانش چیه 

اگه عفونت ادرار باشه با انتي بيوتيك الانم اگه ميبيني خيلي ناراحته و درد داره بيمارستان بهرامي ميتوني ببري مخصوص كودكانه اگه شرايطشو نداري لباس زيرشو تند تند عوض كن حتما بعد دستشو ي خشكن كن لباس زيراشو اتو كن ايشاللله بهتر بشه حتما لباس زيراشو با يكم سركه سفيد بشور ضد عفوني ميشه 

نه زیاد وقتی جیش میکه اب میگیرم و میارمش بیرون 

معمولا علت التهاب مهبل توی بچه ها، تماس با مواد شیمیایی مثل صابون و شوینده ها، یا لباس زیر های پلاستیکی و غیر نخیه. الان میتونین پماد تریامسینولون یا هیدروکورتیزون اگه در منزل دارین، یکمی براش بزنین که آروم بشه، ضرری نداره. ولی حتما باید آزمایش هم بده که عفونت ادراری رد بشه.

سلام دختر من یکسال وسه ماهش هست دقیقا پاش قرمز شده بود از صبح تا عصر تکرر ادرار داشت نمیتونست ادرار کنه. خیلی گریه میکرد عصر که شد حدودا 5 تا لیوان مایعات چای کم رنگ شیر ابمیوه اب دادم انقدر مایعات دادم که اصلا نتونست شام بخوره حدود یک ساعت خوابید بعد که بلند شد بردمش دستشویی یکم ادرار کرد هر یه ربع میبردمش هم ادرار میکرد هم حالش خوب شدشام خورده الان هم سر حال داره بازی میکنه شما هم امتحان کنید مایعات زیاد تا ادرارش زیاد بشه مطمئن باشید خوب میشه

سلام  دوستان

من دخترم چند روزه که صبح‌ها با سوزش یا درد ادرار میکنه آزمایش ادرار هم دادیم ولی گفته که باید تکرار بشه گفتن که توی ادرارش باکتری بوده ولی کشتش منفیه،

کسی میدونه چطوریه؟ 

خیلی نگرانم آخه دخترم قبلاً هیدرونفروز بوده و تازه داروهاش رو دکترش قطع کرده

لطفاً اگر اطلاعات درستی دارید کمکم کنید

سلام  دوستان من دخترم چند روزه که صبح‌ها با سوزش یا درد ادرار میکنه آزمایش ادرار هم دادیم ولی ...

دخترتون چند سالشه؟فقط صبح اولین ادرارش میسوزه یا طی روزهم میسوزه؟رنگ ادرارش چطوره؟

عاشقتم خدا