2777
2789

جاریم مدرس زبانه و سنشم پایینه 22سالشه،و میدونم شوق و ذوقه تدریسو داره، هم دانشجوه هم مدرس، امروز با خواهر شوهرم بودیم دوتامونم لیسانسیم ولی خانه دار، بش گفتم فلانی خوب کرده داره تدریس میکنه و حیف ک ما ادامه ندادیم، شرو کرد ب بد گفتن درمورد مدرسیو تدریس تو آموزشگاه و اینکه بیگاریه اصلا کلاس نداره و.... 

من رابطه م با جاریم خیلی متوسطه ینی جوری نیس ک بخام ازش طرفداری کنم و چیزی نگفتم، ولی حس میکنم خاهر شوهرم حسودی کرد و حسادتشو کامل دیدم، یجورایی بش حس بد پیدا کردم. 

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              

مدرس خیلی هم خوبه...چشه مگه؟وا داره کارمیکنه زحمت میکشه استقلال داره

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حسودی نکرد راست میگه منم مدرس زبانم😂

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!

من یک مدت شیمی رو تو آموزشگاه تدریس میکردم چون مدرکم بالا بود

نه بیگاری نبود

عالیییی نبود ولی خب خوب بود هم دانشحو بودم هم کم سن هم حقوق بگیر...سه روز در هفته از 9 صبح تا 4 ظهر کلاسم بود ماهی 800 حقوقم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
دقیقا منظورت چیه؟ یعنی چی را میخوای بدونی البته جاری شما بنده خدا که پولی نمیگیره چون به مدرس دانشج ...

وجهه کاریشو. من ب پولش اهمیت نمیدم چون ب نظرم انقد اراده و توانایی داره ک الان با دانشجو بودن داره کار میکنه، بیشتر میخام بدونم واقعا تو عموم مدرس زبان وجهه ش چجوره، چون خاهر شوعرم با چندتا مثال کوبیدش شدید، میخام بدونم واقعا اینجوریه یا حسادته

من یک مدت شیمی رو تو آموزشگاه تدریس میکردم چون مدرکم بالا بود نه بیگاری نبود عالیییی نبود ولی خب خ ...

من بیشتر   وجهه کاریشو میخام بدونم وگرنه برادر شدهرم اوضاش خوبه میدونم جاریم بخاطر پولش تدریس نمیکنه

وجهه کاریشو. من ب پولش اهمیت نمیدم چون ب نظرم انقد اراده و توانایی داره ک الان با دانشجو بودن داره ک ...

حالا باید دید خواهر شوهرتون  چه مثالی زده ولی وجهه خوبی داره خوب

بنده خدا داره نون حلال دربیاره چرا باید بد باشه

البته بستگی به شهر محل زندگیتون  هم داره

عزیزان مدرس زبان، من قصدم هیچگونه تعرضی نبود، قصدم بیشتر آنالیز رفتار خواهر شوهرمه... 

حالا باید دید خواهر شوهرتون  چه مثالی زده ولی وجهه خوبی داره خوب بنده خدا داره نون حلال دربیار ...

تو تهران تو چندتا آموزشگاه