2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد مدرس زبان انگلیسی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 43 پست
ن از روی حسادته بنظرم.  هر شغلی شریفه مخصوصا که داره از سوادش استفاده میکنه از فکرش داره استفا ...

نه خاهرشوهر این بیجاره میکوبه، حالا بماند هرموقع میبینه جاریمو بچه هاشو روسرش آوار میکنه ک برین اشکالای کلاس زبانتونو بپرسین ازش و... 

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              
منم بش بی اعتماد شدم چون میترسم پشت سر منم چیزایی بگه، جاریم ذاتا خوشگله، همیشه م بخودش میرسه 

شک نکن این ادم مشکل داره وگرنه ادم سالم از موفقیت اطرافیان اینقدر حرف در ست نمی کنه .اون خانم له هر جا برسه افتخارش برای داداش خودشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بيگاریه

حقوقش کمه حتی تو تهران

ولی علاقه باشه میشه تحمل کرد

من خودم رشتم زبانه سال سومم نمیدونم بعد لیسانس چیکار کنم از تدریس تو آموزشگاه خوشم نمیاد 😐

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

منم گفتم قطعا عاشق شغل بودن خیلی مهمه منم کل 19 سالگیمو تدریس کردم ولی دوستش نداشتم اما همکار ها خیل ...

بله درسته تو این رشته علاقه خیلی مهمه واقعا رشته سختیه برخلاف اون چیزی که بقیه فکر میکنن

بيگاریه حقوقش کمه حتی تو تهران ولی علاقه باشه میشه تحمل کرد من خودم رشتم زبانه سال سومم نمیدونم ب ...

اگه سابقه اتون زیاد باشه حقوقش خوبه فقط باید تلاش کنید و علاقه داشته باشید

اگه سابقه اتون زیاد باشه حقوقش خوبه فقط باید تلاش کنید و علاقه داشته باشید

ک متاسفانه من علاقه ندارم

از تدریس تو دبیرستان غيرانتفاعي ولی خوشم میاد 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

منم آموزشگاه تدریس میکنم،مدتهام آموزشگاه زبان آموز بودم، چه زمان زبان آموزیم چه حالا احترام مدرس برام خیلی بالا بوده،والا تو این دوتا آموزشگاهی که من میرم کسی ازم بیگاری نمی‌کشه خودم عاشق کارکردن زیاد با بچه هام که وقتشون بیخودی هدر نره،از لحاظ ظاهری ام که حتی استاد دانشگاهم باشی باید مرتب بپوشی، من خودم دانشگاه یه استاد داشتم از لحاظ سواد بی نظیر بود ولی ظاهر افتضاح، یعنی چروک مقنعه و مانتوش افتضاح بود، چونه مقنعه کنار گوشش بود، موقع تدریسش اعصابم بهم می‌ریخت 

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست...