2777
2789
عنوان

بغضم يهويي تركيد..😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست
آخی. خب خسته شدی دیگه حق داری. یه نصفه روز نمیشه بچه ها. و به خانواده بسپری تو خونه استراحت کنی؟

خانوادمم خيلي ازم دورن تنهام همش تو خونه ام با اين دوتا بچه هيجا نميرم بيشتر از تنهايي حالم ريخته بهم

خانوادمم خيلي ازم دورن تنهام همش تو خونه ام با اين دوتا بچه هيجا نميرم بيشتر از تنهايي حالم ريخته به ...

آه از غریبی

دقیقا میفهمم چی میگی منم کشیدم از غریبی و دست تنهایی 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم 

خدا بزرگه توكل بخدا كم كم بزرگ ميشن ميشن همدمت كيفزميكني ميبينيشون شوهرتم خوب ميشه نهايت يه ماه ديگه

منم غريبمو تنها هرروز عصر دست دخترمو ميگيرم ميزنم بيرون و گرنه افسرده و داغون ميشم

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
نه بخدا من دلم براش ميسوزه كاريش ندارم خودم حالم بده چون خانوادمم ازم دورن دير به دير ميبينمشون دلم ...

الهی فدات شم خیلی سخته خانواده خوب ادم دور باشن

به این فکر کن که تو این سایت بزرگ خیلی ها درد نبود یکی از فرشته هات رو دارن و یه همسر خوب.

امشب بخوابی فردا یادت میره.

خوشبخت باشی

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

وای من پریروز یه سلیته بازی دراوردم سر یه مسئله کوچیک که نگو بعدشم نشستم رو مبل جلو شوهرم یه جوری گریه میکردم نفسم بالا نمیومد هق هق میکردم بند هم نمیومد اونم شوک شده بود زل زده بود به من بعدشم دوستم زنگ زد دوباره هق هق ..اب دماغم اومده بود پایین شوهرم اومد دستمال اورد گفتم نمیخوام اشکامو پاک کنی دیوونه 😳😳 گفت بیا دماغتو پاک کن اصلا نمیدونستم چمه چرا بهش گفتم دیوونه 🧐🧐بعدش شب شد نشستم همه خاطرات بد زندگیمو با غیظ تمام بزرگش کردمو به شوهرم تعریف کردمو همه رو فحش دادم فرداشم یعنی دیروز یاد گریه دیروزم افتادم دوباره زار زدم بعدش یهو دیدم بببببلللللله پریود شدم الان اصلا باورم نمیشه اینکارارو کردم ۴ روز هم به خاطر لاپاراسکوپی و داستانای دیگه عقب افتاده بود حسابی دیوونه شده بودم

عزيزم  خدا بزرگه توكل بخدا كم كم بزرگ ميشن ميشن همدمت كيفزميكني ميبينيشون شوهرتم خوب ميشه نهاي ...

من نميتونم برم بيرون چون دوتا هستن بخدا وقتي بعضيا رو ميبينم كه بچه هاشون ماماناشون بزرگ مبكنن من دق ميكنم من مامانم خيلي دوره😭

آه از غریبی دقیقا میفهمم چی میگی منم کشیدم از غریبی و دست تنهایی 

منم امروز کلی از غریبی و بی کسیم زار زدم 

مریض شدم شدییید مادرشوهرمم با اینکه میدونه مریضم و بچه کوچیک دارم و خونشون با ما سه تا کوچه فاصله داره یه سر بهم نزد دو سه روزه همش دکتر و بیمارستانم تا دردمو بفهمن طفلی بچمم با خودمون کشوندیم دکتر به دکتر... امروز اینقد گریه کردم بچم گرسنه و کثیف بود ولی من از شدت حال بدم نتونستم پاشم از جام فقط اشک ریختم

من نميتونم برم بيرون چون دوتا هستن بخدا وقتي بعضيا رو ميبينم كه بچه هاشون ماماناشون بزرگ مبكنن من دق ...

اره منم حسوديم ميشهههه😔

چكار ميشه كرد بشينيم غصه بخوريمم فايده نداره 

نميتوني بذاريشون تو كالسكه ببري دورشون بدي و يه پارك خلوتم ببري كه خيلي لازم نباشه مراقب باشي هم دلت باز ميشه هم اونا كمتر بهونه ميگيرن تو خونه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
منم امروز کلی از غریبی و بی کسیم زار زدم  مریض شدم شدییید مادرشوهرمم با اینکه میدونه مریضم و ب ...

خیلی ناراحت شدم .منم غریب بودم با دوتا بچه پشت سر هم. مادر شوهرم از اول گفت من نوه پسری نگه نمیدارم. یه دفعه سه شب بیمارستان بود بچم نیومد سر بزنه لااقل. یه روز رفتم پارک نزدیک خونه نشستم اینقدر گریه کردم که ...

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
اره منم حسوديم ميشهههه😔 چكار ميشه كرد بشينيم غصه بخوريمم فايده نداره  نميتوني بذاريشون تو كا ...

عزيزم شيطونن ميترسم تنهايي ببرمشون بيرون حالا شانس من چيزيشون بشه تا قيام قيامت ول كنم نيستن

دوساله و چهارساله

ای جونم خدا بهت ببخشه گلم من ارزومه جای تو باشم 

درست میشه خواهر منم بچه هاش شیر به شیر به دنیا اومدن دوتا دختر داره الان داره کیف میکنه من حسرت زندگیشو میخورم چندروز پیش دختر بزرگش فارغ التحصیل شد اشکم درومد باورم نمیشد انقدر زود بزرگ شده الهی فداششم 

به خدا در اینده کیف میکنی ایشالله خدا به منم نظر کنه و دختردار بشم