2777
2789
عنوان

بغضم يهويي تركيد..😭

328 بازدید | 37 پست

بچه ها من دوتا بچه كوچيك دارم و روزانه باهاشون خيلي اذيت ميشم اين به كنار شوهرمم جديدا پاش شكسته اونم خيلي زحمت داره چون نميتونه كاراشو خودش انجام بده امشب خيلي سرم درد ميكرد رومبل نشسته بودم يهو بغض كردم و نفسم بالا نميومد با صدا بلند زدم زير گريه بچه ها شوهرم فقط داشتن با استرس نگاهم ميكردن حالا شوهرم همش داره ميپرسه عزيزم چي شد چرا گريه كردي ميگم واقعا اذيت شدم چند روزه حالم گرفته باور نميكنه ميگه تو دليلش بمن نميگي😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا چون خودشون همه چیزا نمیگن و به خاطر مسءله های احساسی گریه نمیکنن گریه ما خانومارو رو در این باره باور ندارن

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

به روی همسرت نیاری یه وقت.اینبار محتاجت شده همیشه که اینجوری نیمشه

تحمل کن گلم داری امتحان صبر پس میدی

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
احساس  ميكنم دارم افسردگي ميگيرم

نه اصلا به این فکر نکن یکم خسته ای عزیزم ب خودت استراحت و تفریح بده

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

آخی. خب خسته شدی دیگه حق داری. یه نصفه روز نمیشه بچه ها. و به خانواده بسپری تو خونه استراحت کنی؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
به روی همسرت نیاری یه وقت.اینبار محتاجت شده همیشه که اینجوری نیمشه تحمل کن گلم داری امتحان صبر پس م ...

نه بخدا من دلم براش ميسوزه كاريش ندارم خودم حالم بده چون خانوادمم ازم دورن دير به دير ميبينمشون دلم تنگه

چرا نزديكه

مال همونه هرمون هات ب هم ریخته جلو شوهرت اینجور نکن گناه داره میدونم فشار روته ولی اون بنده خدا ک دوسنداره زحمتش روی تو باشه 

ی بار میبینی خدایی نکرده توام اینجور میشی ها اون دیگ ب تو کمک نمیکنه

ho