2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 39 پست
عزیزم اینطور نیست که یکی بر دیگری ارجحیت داشته باشه البته که دلبستگی به دنیا وصرف تمام وقت برای اون ...

قسمت دوم این حدیث جای تامل داره یعنی چی؟

یعنی منظورش اوناست که به بهانه جمع کردن ثواب میرن تو غار عبادت میکنن و قید خانواده و دنیا رو میزنن؟ هستش دیگه؟

سو برداشت نشه که بین مادیات و اخرت مادیات رو انتخاب کرد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دین بر دنیا ارجهه، چطوری شهدا از دنیاشون زدن که دین بمونه یعنی همین یعنی دنیا فدای دین خدا 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
 قسمت دوم این حدیث جای تامل داره یعنی چی؟ یعنی منظورش اوناست که به بهانه جمع کردن ثواب میرن تو ...

فکر میکنم دقیقا منظورش همینه چون پیامبر هم فرمودن وقت خودتون رو به چهار قسمت تقسیم کنید که یک قسمتش عبادته

قسمتای دیگه مربوط به کسب وکار حلال و گره گشایی از مشکلات سایر مومنان وتفریح واستراحت هست

یعنی صرفا قرار نیست تمام وقت درحال عبادت بود

دین بر دنیا ارجهه، چطوری شهدا از دنیاشون زدن که دین بمونه یعنی همین یعنی دنیا فدای دین خدا 

عزیزم اطلاعات اشتباه نده 

شهدا واسه دفاع از خاک وطنشونم رفتن نه فقط واسه دین

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
عزیزم اطلاعات اشتباه نده  شهدا واسه دفاع از خاک وطنشونم رفتن نه فقط واسه دین

نه کی گفته شما وصیت شهدا رو سرچ کن برای موندن دین خدا الان امام حسین علیه السلام برای دین زن و بچه و اهل بیتشو نداد یعنی دنیا شو فدای دین خدا نکرد 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم اطلاعات اشتباه نده  شهدا واسه دفاع از خاک وطنشونم رفتن نه فقط واسه دین

وگرنه پس کسی که تو ژاپن کشته میشه تو جنگم شهیده، اسم شهید مشخصه دیگه هرکس مپندارید کسانی که در راه خدا کشته شده اند مرده اند بلکه زنده اند و نزد خدا روزی می‌خورند این یعنی شهید، یعنی به خاطر دین خدا رفته در راه خدا 

وگرنه پس کسی که تو ژاپن کشته میشه تو جنگم شهیده، اسم شهید مشخصه دیگه هرکس مپندارید کسانی که در راه خ ...

هرگز