2777
2789
دقیقا خواهرشوهرم گفت😄😂 بچش الان 14 سالشه 32کیلوه  همونی که 38 هفته 4کیلو بود😐😐😴😴

معلومه چقد درشته.خدایا چرا اینا انقد عقده ای هستن😒ماچه گناهی کردیم🙁

بچه خواهرشوهرم شیرخشکی بود عین بادکنک بود منو کشته بودبس که میگفت بچم دزشته بچه تو نیست!!!حالا خوبه بچه من ۵۰۰ گرم بیشتراز بچه اون بود وقت تولد.یه هفته بعد ازشیرگرفتن انگارسوزن زدی بهش!!!بچه بادش خوابید شد یه ذره!!الان لاغر لاغره.بچه من هیچ فرقی نکرد.بچش ۱۷ ماه ازبچه من بزرگتره وزنشو بابچه من مقایسه میکنه😨میگه پسر تو سبکه ماشالله دختر من خیلی سنگینه.منم میگم آره راست میگی بچت ماشالله درشته.🙁🙁😩

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو شوهرم جفتمون 7ماهه دنیا اومدیم.خودت حساب کن چی یودیم😄😄😄انشالله عزیزم باز کلی تشکر.

😂😂😂.خیلی عجول بودید شما. فداتم.ذهنتو از افکارمنفی خالی کن.قراره خانوم خوشگله رو بغل بگیری مامان😍😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
معلومه چقد درشته.خدایا چرا اینا انقد عقده ای هستن😒ماچه گناهی کردیم🙁 بچه خواهرشوهرم شیرخشکی بود عی ...

خدا شفا بده انگار مدال میدن بهشون.بخدا ادم بچه های دور ارجون مریضو میبینه خدارو 10000بار شکر میکنه.الهی همه بچه هاشون سالم باشن.بخدا 100 گرم 200 گرم نه سلامتی میاره نه شانس میاره نه چیزی

خدا شفا بده انگار مدال میدن بهشون.بخدا ادم بچه های دور ارجون مریضو میبینه خدارو 10000بار شکر میکنه.ا ...

قربون آدم منطقی.وقتی تو جمع همه تعجب میکنن از صحبت کردن پسرمن بادختر اون ۴ سالشه  و واضح حرف نمیزنه مقایسش میکنن خیلی ناراحت میشه و سکوت میکنه.تو دلم میخندم که ببین چه مزه ای داره.😁 

وقتی پدرشوهرم مبگه پسر عروسم خیلی فهمیدس و دختر تو هیچی حالیش نیست خیلی حرص میخوره.

درست نیست آدم مقایسه کنه.یکی هم پیدامیشه اینجوری تو ذوق خودش بزنه.خداروشکر عزیزم.