با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
اشعه گوشی ضرر داره تا میتونی استفاده نکن سلامتی بچت مهم تره تا گوشیت چند وقت استفاده نکنی از سرت میو ...
پس این همه مادر ک تو نی نی سایتن و همش گوشی ب دستوبچه هاشون سالمن چی؟؟؟
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
همه یه جور نمیشن من واس بچت گفتم بمون همینجا طلب کاری چرا
ن عزیزم فکرکنم بد خوندی پستمو طلبکارانه نپرسیدم با کنجکاوی پرسیدم چون این سوال خودمم بود.
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……