2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8724 بازدید | 81 پست
چرابدبخت میشی یه بیماریه اعتیاد بیماریه تو یه مریض هستی که میخوای خوب شی اصلا نگو بدبخت شدم اصلا هم ...

باورتون میشه بیترازلحاظ روانی معتادشدم تابدنی الان ترک کنم یاحالا...بدنی دردی ندارم ذهنم همش میبره طرفش

واسه سقط قبلیم ازمایش کل نوشته بودنرفتم حالاالان میگم برم لازمه برم یانه

نرو شاید لازم نباشه اول برو دکتر فردا اول وقت دکتر خودش نیاز بود مینویسه شاید نیاز نباشه هزینه اضافه باشه برات

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورتون میشه بیترازلحاظ روانی معتادشدم تابدنی الان ترک کنم یاحالا...بدنی دردی ندارم ذهنم همش میبره ط ...

بخاطر همین باید  خوانوادت بدونن مواظبت بشن 

به شوهرت بگو شوهر از همه بهتر میتونه مراقبت باشه 

راستی شوهرتم اعتیاد داره؟

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
بخاطر همین باید  خوانوادت بدونن مواظبت بشن  به شوهرت بگو شوهر از همه بهتر میتونه مراقبت ب ...

نباباشوهرم فقط سیگارمیکشیداونم دیگه پنجاه وسه روروزه نمیکشه اگه بدونه خیلی خجالت میکشم

نباباشوهرم فقط سیگارمیکشیداونم دیگه پنجاه وسه روروزه نمیکشه اگه بدونه خیلی خجالت میکشم

به شوهرت بگو بهترینش شوهرته مواظبت باشه شوهر شریک زندگیه همدمه عزیزم خجالت نکش بگو چون باید مواظبت باشن

به نظر من هیچ کس بهتر از یه مشاور متخصص نیست عزیزم.

تو مرکز ترک اعتیاد یا کمپ ترک اعتیاد مشاور ها و پزشک های متخصصی هستند که کارشون مشاوره و راهنمایی است.

حتما به کمپی یا مرکزی مراجعه کنید که معتبر باشه و بهزیستی بهش نظارت داشته باشه. ظاهرا تقلبی هاشم هست.

سلام تاپیکتو خوندم تونستی ترک کنی وایا زایمان کردی الان وضعیتت چطوره

سلام عزیزم آره اصلاسخت نبودفکرمیکردم خیلی مشکل باشه ولی خداروشکرچیزی نشدوهنوزهفته۳۳هستم

سلام 

من بعد از ده سال اعتیاد  به تریاک و شیره ک این اواخر به  روزی ۷ تا قرص ۴۰ متادون رسیده بود و امتحان کردن هر روشی ک ب فکرتون برسه در نهایت  با بهترین روش ترک ک کم کردن تدریجی مواد هست ( به این روش میگن ترک تدریجی یا ترک سوهانی میتونید یه سرچ بکنید) تونستم ترک کنم. به دلیل اینکه توضیحش طولانیه و اینجا جاش نیست  اگ کسی هست که از مواد خسته شده و میخواد توی خونه ترک کنه ولی نمیدونه چطوری ترک کنه و مهم تر از همه ترس از خماری باعث ترک نکردنش شده  بهم ایمیل بزنیه  تا بصورت رایگان کمکش کنم پاک بشه . با این روش میتونید با حداقل خماری مواد رو ترک کنید.

Mohammadmossavi.5123@gmail.com

ببین حتما و حتما و حتما از دکتر مشاور کمک بگیر

تو شرایط خاصی داری واقعا نشین ببین مردم چی میگن

ممکنه راهنمایی اشتباه کنن

اگر میخوای تو خونه ترک کنی من این سایترو میشناسم

یه مطالعه بکن بد نیست

https://alosalammoshavere.com/بهترین-روش-ترک-اعتیاد-در-منزل/

سلام عزیزم خوبی توروخدا فقط تو میتونی کمکم کنی .من باردارم 25 هفتمه ،بخاطر دندون درد شدید تریاک مصرف کردم بعدشم که کشیدم دندونمو دوباره بخاطر درد کشیدنش مصرف کردم یهو به خودم اومدم دیدم نمیتونم نکشم ،شما چطوری گذاشتی کنار ؟اتفاقی برای بچت نیفتاد خدایی ناکرده؟؟؟همون راه حلو هم به من بدین ،توروخدا ثواب میکنی .کمکم کن از آبرومم میترسم نمیخوام پیش دکتری چیزی برم

یه عملی داشتم خیلی دردداشت بختطراون دردم گرفتارشدم

کرد: زنان بارداری که اعتیاد دارند باید حتما زیر نظر پزشک متخصص باشند زیرا مواد مخدر باعث کاهش رشد جنین و جفت می‌شود و حتما بیمار باید از این لحاظ مورد بررسی قرار گیرد.

فولادی ادامه داد: از لحاظ وابستگی جنین به مواد، مادر باید حتما در مرکزی باشد که توانایی کنترل وضعیت جنین را داشته باشند و اجازه وابسته شده جنین به مواد مخدر را ندهند و اگر مادر تا انتهای بارداری اعتیاد داشته باشد جنین را روی نالوکسان قرار دهند تا کم کم وابستگی جنین را کم کنند.

وی گفت: ترک اعتیاد حین بارداری کار بسیار خطرناکی است و مادر باید حتماً تحت نظر پزشک و با مصرف داروهای خاص این کار را انجام دهد. ترک اعتیاد در ماه‌های اول بارداری سودبخش است اما در ماه‌های آخر زندگی مادر و نوزاد، به‌خصوص نوزاد را به مخاطره می‌اندازد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، این جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی تاکید کرد: اگر مادر بدون نظر پزشک و یکباره مواد را کنار بگذارد با خطر سقط جنین یا خطر تولد نوزاد ناقص روبه‌رو است و این خطر بسیار جدی و درصد احتمال آن بالاست.

فولادی گفت: برای دوران شیردهی مادران معتاد ابتدا باید با تشویق سعی بر ترک دادن این افراد کرد یا در طی حاملگی تحت درمان جایگزینی با مواد مخدر با عوارض کمتر قرار گیرند چرا که اثرات مواد مخدر در دوران شیردهی باعث به خطرافتادن سلامت نوزاد و همچنین وابستگی نوزاد به مخدر می شود .