2777
2789

داستان ازون قراره که من یه لباس مجلسی از نت اون هفته سفارش زدم پولشم ریختم خانومه بمن گف قد لباس 150 منم به خیال اینکه خب قدم بلنده و این مناسبه خریدمش 

دیروز رسید دستم ولی قدش 130 بود😕 پیام دادم بهش که این چه وضعشههههههههه و اینااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش عجیب بود🤔

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
بعداون زنه بمن گف تو بیشعوری تو فلانی تو مزخرف میگی و منو بلاک کرد منم کلیییییی پیش شوهرم کم اوردم ا ...

با یه اکانت دیگه برو سراغش بگو‌خرج دوا دکترت شه ☹️ چقد من جدیدا خشن شدم😫

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

اسم کانالش رو بگو تا ماهم با این فروشنده مشتری مدار بیشتر آشنا بشیم 😏

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

کار خدا چی بود این وسط؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خرید اینترنتی تو ایران اشتباه بزرگی.من به اندازه ۵۰۰ هزار تومن دو سال پیش لباس سفارش دادم یعنی نگم از چیزی که تحویل گرفتم.مانتو ۳ سایز از خودم بزرگتر شومیز یه آستین کوتاه یکی بلند دکمه های لنگه به لنگه.اولین و آخرین بارم شده برا سفارش اینترنتی