2777
2789
عنوان

لاک ژل ( ژلیش)

| مشاهده متن کامل بحث + 46749 بازدید | 37 پست
من ناخن کارهستم بایدبادستگاه خوب مانیکورکنی که هوانگیره

عجب 

الان زدم گوگل خوندم مراحلشو !!

فکر کردم لاک ژل رو میشه خودت بزنی فقط دستگاه برا خشک شدنش میخواد ولی مراحلش زیاده پس ...

اخه یه لاک جگری قرمز تیره خیلی وقته ک میخوام هر جا میرم میگن لاکش نیس فقط لاک ژل داریم از این رنگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غسل و نماز چی؟من خیلی دوس دارم ولی واسه نمازو غسل نتونستم ناحالا

کاش همشون قارچ بگیرن 

هر کی بیرون از خونه با ناخن کاشتو لاک زده میره 

همینجا ک چند مااااه پیش گفتن کاشتو اینا داره از مد میفته 

پس کووو؟؟!!!!!!

کاش همشون قارچ بگیرن هر کی بیرون از خونه با ناخن کاشتو لاک زده میره همینجا ک چند مااااه پیش گفتن کاش ...

وا چیکار به بقیه داری 

چه آدمایی پیدا میشن

پشمام ریخت

من فقط سوال پرسبدم وگرنه هر کسی خودش میدونه 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

وا چیکار به بقیه داری چه آدمایی پیدا میشنپشمام ریختمن فقط سوال پرسبدم وگرنه هر کسی خودش میدونه

عزیزم این جمله هر کسی خودش میدونه فقط در صورتیه ک  توی خونه خودشون هر مدلی دوس دارن باشن و  ب کسی مربوط نمیشه ،

ولی تو کوچه خیابونو اجتماع ب همه ربط داره و حریم خصوصیشون حساب نمیشه جونم 

عزیزم این جمله هر کسی خودش میدونه فقط در صورتیه ک توی خونه خودشون هر مدلی دوس دارن باشن و ب کسی مر ...

آهان همه باید مطابق سلیقه یکسری باشن

پس ما انسان را آزاد آفریدیم الکیه

ببین من خودم نماز میخونم تاحالا کاشتو اینا نزدم

ولی اینکه یکی اینجوری نیس دلیل نمیشه نفرینش کنی حدقل دعا کن هدایت شه 

ول کن اصلن بیخیال

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..