2777
2789
عنوان

دنیای سگها

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست

هزینه دامپزشکی که یه خورده اولش داره واسه چکاپ و شناسنامه وواکسن و این چیزا، بعدش بستگی به نگهداریتون داره دیگه، کلا باید با عشق باشه تا خسته نشین، من ژرمن شپرد داشتم وای که عاشقشم😍 بخاطر آپارتمان نشینی طفلکی اذیت میشد بردیمش تو باغ گذاشتیم الانکه پسرم یکسالش شده میخوام پامر بگیرم چون پسرمم عاشق سگه😂 باوفاترین و مهربونترین دوسته واسمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من خودم ندارم ولی اگه خونت حیاط داره دوبرمن بگیر یا بولداگ یه چیزی که یه سودی داشته باشه این تر ...

خونم حیاطش کوچیکه و پدرم خوشش نمیاد بخرم منو برادرم دوست داریم پامرانین بخریم بابام بفهمه میندازه بیرون مارو 

من كلا حيوانات رو خيلي دوست دارم

ولي به نظرم تو اپارتمان واقعا درست نيست نگهشون داريم

هم به جهت رعايت حال همسايه ها (حالا با هر اعتقادي)و هم رعايت حال خود حيوان

چون به هر حال جاي حيوان تو خونه نيست تو طبيعته

ولي اگر يه فضاي بزرگ مثل يه حيات بي سرو ته داشتم شايد سگ هم داشتم 

خونم حیاطش کوچیکه و پدرم خوشش نمیاد بخرم منو برادرم دوست داریم پامرانین بخریم بابام بفهمه میندازه بی ...

من خودم گربه دارم و واقعا  عاشقشونم ولی خب این سگ کوچولوها مثل گربه ن دیگه سودی ندارن باز گربه ملوسه و صد البته تمیزه سگ حتما باید حمومش بدی پس یه سگ درست درمون بگیر بولداگ زیاد بزرگ نیست ولی راستش دفاعش رو متمئن نیستم هاسکی اصلاااا نگیر چون اون طفلی ها واسه سرمان اذت میشن ایران پامرانین راستش من دوست ندارم ولی شما مهمی یه حمایتی بیاریدم بد نیست اگه سگ دوست دارید لااقل اون طفلی هام از مرگ نجات میدید

کاربری دست ۳ تا دوسته

هاپوی ما اصلا ابدا صدا نمیکنه یعنی در حدی که یک هفته بعد از اومدنش اون خانومی که آورده بود (حمایتیه) زنگ زد حالشو بپرسه گفتم این حنجره شم جراحی شده؟ بعدها یکی دوبار بیرون خونه توی موقعیت پارس کردن قرار گرفت اصلا باورم نمیشد این حجم صدا مال این باشه!!!

سرصدا نکردنم مثل خیلی چیزای دیگه زود یاد میگیرن

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!