2777
2789
عنوان

دنیای سگها

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست
میدونم عزیزم من عاشق حیواناتم خودمم 5 تا گربه دارم ولی میگم سگ نژاد با نژاد فرق داره تریر و اینا قد ...

یه چیزی براتون تعریف کنم! همین تریر من که انقدرم آرومه و صبح تا شب با دخترم از سر و کول هم بالا میرن، یکی دو بار پیش اومده به مردای گنده پارس کرده همچین که نزدیک بوده شلوارشونو خیس کنن! البته خودمون اجازه دادیما. یعنی مثلا توی خیابون یه بیشعوری پشت سرش صدا درآورده که بگه این سگ نیست که گوگولیه، سگه هم حسابی سگ بودنشو اثبات کرده!

قدرت فکش هم زیاده والا یه چیزایی رو ریز ریز کرده که من صد بار گفتم این دندون نیست فولاده!

باز به نظرم همه چیز به تربیتشون برمیگرده. البته اینم قبول دارم که خب مثلا سگ هایی که معمولا برای گارد تربیت میشن کلا جنگندگی بیشتری دارن و یا بی بی سیترها آرومترن و سگ های خیلی کوچولو هم حسودن!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یه چیزی براتون تعریف کنم! همین تریر من که انقدرم آرومه و صبح تا شب با دخترم از سر و کول هم بالا میرن ...

😂😂😂اوخی البته شما درست میگید سگ کلا از صاحبش دفاع میکنه قدرت هم بله همین گربه که اینهمه کوچولو و مثلا بی دفاعه عصبانی بشه گوشتو تا استخون میدره😥

البته من چون سگ بزرگ نکردم خیلی اطلاعات ندارم همیشه تو باغ و اینا یا خارج شهر واسه غذا رسانی سگ دیدم ولی میدونید مثلا سگای نگهبان به قول شما از یه سنگ ردن و چوب و اینا نمیترسن ولی خب سگ گوگولیا یا سگای بومی خب خیلی زود میترسن و فکر میکنم نژاد تو هوش سگ خیلیییی اثر داره البته همشون حیوونن و شیرینن ولی بعضیا شیرین ترن سلیقست وگرنه هرکدوم تو یه چیز خوبن آدم باید ببینه چه نژادی واسش خوبه👀😻

کاربری دست ۳ تا دوسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂اوخی البته شما درست میگید سگ کلا از صاحبش دفاع میکنه قدرت هم بله همین گربه که اینهمه کوچولو و ...

دقیقا موافقم باهاتون. هرکی باید ببینه با توجه به چیزی که میخواد و امکاناتی که داره چی براش مناسبه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!