2777
2789
عنوان

دوستان چه سوالهایی به نظرتون مهمه در خواستگاری پرسیده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 99 پست

سلام ان شاالله خوشبخت بشی

درمورد رابطه با نامحرم چطوری هستن بعضی ها خیلیی سخت میگیرن بعضیا ازادن دست هم میدن

حجاب از نظر ایشون یعنی چی؟؟دقیقا همین سوال چون یکی ممکن بگه حجاب فقط چادر یکی بگه تیشرت

نظرشون راجب ادامه تحصیل و شغل همسرشون چیه ایا مخالفتی دارن

وقتی عصبانی میشه عکس العملشون چیه

چیزهای مورد علاقش تفریحاتش؟؟یکی ممکن بگه رفتن خونه اقوام یکی بگه مسافرت یکی بگه تلویزیون دیدن

همه رو بگید نظرتون چیه تا صحبت کنن بله و خیری ازش سوال نکنید

اخلاق و خصلت خسیسی هم باید بیرون برید و با یه جلسه نمیشه فهمید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازش بپرس ازدواج یا نامزدی قبلی داشته یا نه

اگه بوده درموردش مفصل سوال کن و توضیح بخواه

جلسه دوم سلامتی بدنش سوال کن ببین بیماری چیزی داره یا نه

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
ازش بپرس ازدواج یا نامزدی قبلی داشته یا نه اگه بوده درموردش مفصل سوال کن و توضیح بخواه جلسه دوم سل ...

بنظرتون اگه بیماری داشت جواب رد باید بدن؟ 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

مرسی عزیزم لطف میکنی

ببین اینایی که من فرستادم توی جلسه دوم پرسیدم.جلسه اول حرفهای معمولی زده شد ولی تو میتونی جلسه اول بپرسی من چون استرس داشتم نتونستم حفظ کنم خود برگه رو اوردم دوتایی باهم خوندیم و جواب دادیم الحمدلله الانم یک سال و دوماه از ازدواجم میگذره

بالاخره مامان شدم😍
مرسی از راهنماییت 🌹۶تا خواهر داره😁

خدا بدادت برسه خواهر . 😹🍭🍭🌸 انشالا بسلامتی و خوشحالی  باشه براتون و  جلسه بعدش  چشماتونو  باز کنید روی هر موضوعی   ببینید  نظر ات همو   با دقت  توجه کنید    که ببینی  دیدگاهش راجع به موضوعات چی هست   که بشناسید تا حدودی همو  و در اینده  چشماتونو روی نظرات هم ببندید .شرایط های همو ببینید  اول ببین  میتونی  در عمل  درکنارش باشی  یا  موقعیتشو  ببین  چطوره  ایا در اینده  برات دلچسبه  یا  دشواره.   انشالا براتون خوب باشه همه چیزا. 🌸🌸🌸

من قراره برم یه شهر دیگه که یه ساعت فاصله دازه تا شهر خودمون کار کنم خانواده اش گفتن قبول کرده.ولی م ...

بنظرم حق ادامه تحصیل و کار رو باید در عقدنامه ذکر کنید

راجب گذشته طرف هم این نظر منه ک کنکاش خوب نیست چون بلاخره تو باغچه هرکدوم از ما بیل بزنن بلاخره یه کرمی پیدا میشه و دو اینکه حتی اگه ایشون راجب دوس دختری عشقی  راست بگن و ازدواج سربگیره شما ممکن ذهنتون سمت ایشون بره ک هنوز اون فرد رو دوست داره یانه

اما اگر قبلا ازدواج کرده حتما باید خودش اعلام کنه