2777
2789
عنوان

دوستان چه سوالهایی به نظرتون مهمه در خواستگاری پرسیده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چيزي كه برات مهمه

اگه دوست داري كاري كني ازش بپرس

اگه دلت ميخواد سفر زياد بري بپرس ببين اونم اهلشه

بپرس رابطشون با خانواده مادرش چطوره 

خانواده پدرش چطور

خيليييي چيزا هست 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

حتمن راجع به پوششت چادر یا مانتو باهاش حرف بزن...راجع به نحوه گرفتن پول ...کار کردن بیروت از خانه..و رفتن به خانه مادرت....و موقع بوحود امدن اختلاف بگو به خانواده کشیده نشه و فقط بین خودمون باشه....اینایی که گفتم اکثر اختلافا سر ایناس

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
حتی نامزدی ام کشکه. نامزد من ۲ سال فیلم بازی کرد😶

اگه زرنگ باشی میفهمی ...

من تو همون خواستگاری چیزایی دیدم ولی خر شدم بله دادم ...

دروغگویی دیدم . سر وقت نبودن و تعهد نداشتن دیدم

خودخواهی و زیر و رو کشی دیدم 

ولی خر شدم خررررر

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
منم میترسم فیلم بازی کنه.

توکل کن بخدا اصلا نترس. فقط چشماتو باز کن. گفتم از کنار هیچ چیز کوچیکی نگذر. شاید من از کنار چیزای کوچیک گذشتم که ندیدم‌.

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
اگه زرنگ باشی میفهمی ... من تو همون خواستگاری چیزایی دیدم ولی خر شدم بله دادم ... دروغگویی دیدم . ...

یه دروغ سنج هم وصل کنین به خواستگاره 😐

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

توکل کن بخدا اصلا نترس. فقط چشماتو باز کن. گفتم از کنار هیچ چیز کوچیکی نگذر. شاید من از کنار چیزای ک ...

میگن قبل ازدواج چشماتونو باز کنید بعدش ببندین

اکثریت قبلش میبندن بعد باز میکنن 😅🤣

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
اگه زرنگ باشی میفهمی ... من تو همون خواستگاری چیزایی دیدم ولی خر شدم بله دادم ... دروغگویی دیدم . ...

گیر آدم چرچیل سیاستمدار نیافتادی پس. اونقدر قشنگ نقش بازی میکرد و تو نقشش فرو رفته بود که کسی حرفامو باورنمیکرد تا مدرک کثافت کاریاشون نشون دادم

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
منم تو ماه پیش دو تا خواستگار واسم زنگ زدن تا فهمیدن مانتوای ام کنسل کردن 😐😐😐😐 

تو شهر بزرگ زندگی میکنی یا کوچیک؟؟

من خودم تو شهر کوچیکم میخام ببینم فرق داره

خودت رو دوست داشته باش❤