2777
2789

به نظرتون این ی نقص محسوب میشه؟ پسرم وقتی دنیا اومد خیلی شبیه باباش بود‌ الان همه میگن وا این چرا شبیه شما نیس!😢

الغن نه ماهشه

ممکنه بزرگ بشه شبیه ما بشه.

وقتی کسی میگه شبیهتون نیس ی ذره خجالت میکشم.

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بچس فعلا بزار بزرگ شه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خیلیا رو دیدم بچه شکل خودشون نیست من شوهرم با بچه هام جایی بره کسی تشخیص نمیده اینا بچه هاشن چون بچه هام کپی منن 😆

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من و خواهرام هیچ کدوم شبیه مامان بابامون نیستیم. خواهرم شبیه عمه اون یکی خواهرم دایی منم شبیه بابابزرگمم

چرا برا همچین چیزی خودتو ناراحت میکنی جانم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.