2777
2789
عنوان

مامان های مهر 98

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 81 پست
منم مامان آبانی ام ب جز چوبی هاش هیچی نخريدم همش میترسم بعدا حال نداشته باشم آخه  ماهه اول حالم ...

مبارک باشه عزیزم من برای پسر تو رنگ های زرد و کرم اینا دوس دارم

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش
تا ۷ ماه و نیم خیلی خوب بودم همه جا رفتم اما بعدش دیگ دردای زایمانم شروع شد دوبار بستری شدم بیمارستا ...

میشه بگید درداتون چجور بود؟ لک بینی یا خونریزی داشتین؟ من دوبار لک بینی مختصر داشتم پروژسترون داد ولی جفتم جاش خوبه پایین نیست گفت دفعه بعد اینجوری شدی بیا بستری

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید درداتون چجور بود؟ لک بینی یا خونریزی داشتین؟ من دوبار لک بینی مختصر داشتم پروژسترون داد ول ...

نه اصلا نداشتم...دردام انقباضه زیر دلمو کمرم دردای شدید میگیره و ول نمیکنه بچم تو شکمم خودشو گوله میکنه دیگ دردات هی بیشتر میشه ک من ۲بار شد و رفتم بیمارستان اابته خفیفشو کلا دارم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
بچه ها من میخوام این سرویس رو بگیرم،چطوره؟

خوشگله خیلی منم دارم این پیجو😋

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
از کدوما همون سرهمی رکابی ؟

اره مثلا من از دو مدل خریدم ولی از هر مدل رکابی و زیز پوش و استین دار و شلوار و شرت و مانتویی و...خریدم میخوام ببینم این که میگن مثلا یک دست شامل همه ی اینا میشه یا نه جدا جدا

نه اصلا نداشتم...دردام انقباضه زیر دلمو کمرم دردای شدید میگیره و ول نمیکنه بچم تو شکمم خودشو گوله می ...

خب انشالله این دوهفتم بسلامت سپری میشه برات نینی رو صحیح سالم بغل میکنی ❤️

اره مثلا من از دو مدل خریدم ولی از هر مدل رکابی و زیز پوش و استین دار و شلوار و شرت و مانتویی و...خر ...

بله دیگه همشون باهم میشه یک دست از کجا ها خرید میکنید؟تهرانید؟

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش