2777
2789
عنوان

کثیف ترین خونه ای که تو عمرتون دیرین !

| مشاهده متن کامل بحث + 4535 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای عید دیدنی رفتیم خونه یکی از اقوام دور پسرم جورابشو در اورده پا برهنه رو سرامیکای خونه طرف راه میرفت اومدیم خونه انگار خاکستر مالیدی به پاهاش از بس سیاه بود خوبه حالا عید بود سر زده بری خونشون چی میشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

خونه جاریم 

یه کامیون اسباب بازی ریخته وسط هال.جا نیست که بشینی .رو مبلا از این خرس گنده ها گذاشته.فرشاش همه بوی جیش میده که خودش میگه جای تمیز نیست که نماز بخونم

آشپزخونه رو چربی برداشته،پرده ها همه سیاه ،یه وضع افتضاح

اللهم عجل لولیک الفرج
برای عید دیدنی رفتیم خونه یکی از اقوام دور پسرم جورابشو در اورده پا برهنه رو سرامیکای خونه طرف راه م ...

اره منم ازهمين موضوع متوجه ميشم كي تميزه كي نيس 

كف جوراباي دخترم سياه ميشه خونه بعضيا ميريم با جارو و تي كشيدن ميونه اي ندارن مهمونم دعوت ميكنن 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
می‌خواسته باهات یه شوخی کثیف کنه! مخصوصا زور هم کرده!!    

ن بابا شوخی نبود کلا اینطوریه

‌لوار پای خودشم روشن بود یکم خونی شد گفتم نمیخوای عوض کنی گفت وا یکم خونه دیه چقد حساسی و فللن

بعد دیدم کلا لباساشو نمیشوره

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
خونه خودمون...کثیف ن ولی شلخته ترینه از خودمون بدتر ندیدم همیشهههه همه کتابا و جژوه ها رو زمینه چون ...

ای جان 😍 مامانت درس میخونه

شاغله

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خونه زنداییم،چای میخورن تا وعده بعد ک بخان چای بخورن سینیو جمع نمیکنن،رو فرش پر از آشغال و دونه برنج انگار ماهی یبار جارو میکنن،تو اشپزخونه اصلا نمیشه پاگذاشت از بس همه چی ریخته رو زمین رو کابینتا پرررر،ظرفا کثیییییف،اتاق خوابو ک نگم وقتی میخان درشو بازکنن چون پشت در پره لباسه در بزور بازمیشه،داییم بیچاره یبار یادمه خودش رف جارو زد گف اندازه یه نفر جا باز بشه برا نشستن😂😂😂😂البته ما اصلا رفت و امد نداریم همون قرنی یبارم خونشون این شکلبه

اهان ، دوران دانشجویی یه مدت اینقد اتاقا کثیف بودن در حد اینکه ظرفا کپک میزد، آخه دوران امتحان بود، ...

اتاق دانشجویی من و هم اتاقیم هم افتضاح بود ظرفا کپک میزد اخرم به قدر نیاز میشستیم یه بار خواهرم اومد پیشمون تمیزش کرد و رفت میگفت آخرش یه مریضی لاعلاجی میگیرین 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خونه پسر عمم وایی فوق العاده کثیف بود قشنگ راه بری اشغال میچسبه کف پات 2 تا بچه هم داره 8 و 3 ساله عسل رو میریختن رو فرش و میخوردن حالم بهم خورد دیگه نرفتم خونشون حتی نتونستم چیزی بخورم اونجا خود پسره تمیزه ولی همسرش نه

خونه جاریم،قشنگ همه چی پخش زمین،چایی میخورن همینجور با سینی میکشه یه سمتش قشنگ کار خیاطی کرده چرخش یه سمتش کلللی لباس پخش زمین رو اپن کابینتا کلللی خرت و پرت تازه یه گوششو تعریف کردم  

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...

خونه مادرشوهرم 

دوتا دختر مجرده نره غولم داره ولی انقد دورو برشون کثیفه که حد نداره 

بار اول که پاکذاشتم تو‌حیاطشوننوار بهداشتیا پخش بودن تو باغچه 

یه سطل بزرگم کنار دسشویی پره نوار 

یه سطله گندم کنار سینک اشپز خونه دارن که پر از نجاسته فقط کم مونده کرم بزنه بالا 

راجب سرویس دسشویی داخل و حیاط که بهتره چیزی نگم 

یبار جارو ورداشتم زیر فرشارو جارو برنم 

زیر فرشا تا دلتون بخواد کثیفی اشغال عنکبوت سوسک مرده 

میدونم باور نمیکنین ولی واقعیت محضه 

رو‌اجاق گازشون چنان کثیفی بسته بود که با هزارتا تیرک‌و اسکاج و تمیز نمیشد 

لباساشونم میدادن جاریم بشوره چون ماشین لباسشویی ندارن یبارم پیش من اوردن‌که بشورم ناچارن گرفتم باورتون شاید نشه حتی لباس زیر کثیفشونم گذاشته بودن 

خدا هدایت کنه واقعا کپک‌نزنن خیلیه 

بعد حالا زور کجا میاد که اینا بیان لباس شوهر منو بو‌کنن که فلانی لباست بو میده 😂

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...