ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خونه داییم زن داییم یه خورده مشکل روحی داره خونشون جا تمیز پیدا نمیکنی بشینی من اصلا اونجا میرفتم میوه نمیخوردم یکی از اتاقها بچه هاش که کوچک بودن ادرار کرده بود چند سال درش بسته بود باز میکردی بوی ادرار خفت میکرد بعد که پسرش بزرگ شد ازدواج کرد عروسش اومد تمیز کرد قابل نشستن شد
فک کن یه سری گفت دو ماهه نبردمش حموم بچه شش ماهه بود😩 میگفت میترسم حالا بچه سومشه
اصلا دوست ندارم بیاد خونه م
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...