2777
2789

دوستان سلام 

من از ديشب درد بدي تو ناحيه معده ام دارم البته از پريروز شروع شد يه ساعتي طول كشيد قطع شد ولى ديشب شديد شد و الانم اطراف نافم احساس سوزش و درد دارم كسى تجربه اين حالتو داره؟ميدونيد ممكنه چي باشه؟؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

بله من داشتم بیشتر نافم در. میکرد و باید هم میشدم و راه میرفتم تا آروم بگیر دکتر گفت مشکل معده ات هست 

قرص های سبز کوچولو بود اسمش یادم نیس بهم داد خوب شدم

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس من یهویی اینطوری شد وحشتناکککککک بعد سونو کردن گفتن کیسه صفراس سنگ داره جوونم هست بعد اورژانسی عملش کردن برداشتنش به روش لاپاروسکوپی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بله من داشتم بیشتر نافم در. میکرد و باید هم میشدم و راه میرفتم تا آروم بگیر دکتر گفت مشکل معده ات هس ...

دی سیکلومین اونا مال اعصاب معدس

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بله من داشتم بیشتر نافم در. میکرد و باید هم میشدم و راه میرفتم تا آروم بگیر دکتر گفت مشکل معده ات هس ...

نه من اصلا نميتونم راه برم درازم ميكشم درد ميكنه ولى وقتي راه ميرم ديگه ميميرم از درد...

من ی بار اینجوری شدم خیلی وحشتناگ بود دردش رفتم دکتر گیاهی گفتن نافت عفونت کرده ی داروی دگیاهی داد خ ...

واقعا؟يعني ممكنه ناف باشه آخه من بيشتر معده ام درد ميكنه...

عروس من یهویی اینطوری شد وحشتناکککککک بعد سونو کردن گفتن کیسه صفراس سنگ داره جوونم هست بعد اورژانسی ...

ياخدا...واي نفسم به زور بالا مياد از درد ...اصلاحالم خوب نيست..

ياخدا...واي نفسم به زور بالا مياد از درد ...اصلاحالم خوب نيست..

برو سونو گرافی نشون میده این طفلیم حالش خیلی بد بود رنگش مثل زردچوبه شده بود از درد 

برو سونو گرافی نشون میده این طفلیم حالش خیلی بد بود رنگش مثل زردچوبه شده بود از درد 

ميترسم يه بار عمل كردم اصلا خوب نبود😭😭😭😭😭

ميترسم يه بار عمل كردم اصلا خوب نبود😭😭😭😭😭

نمیدونم چی بگم انشالله چیزی نباشه زود خوب بشین