2777
2789
عنوان

سوال بیاین لطفا نظرتونو بگید

77 بازدید | 9 پست

سلام . من هم عفونت داشتم هم زخم دهانه رحم اما نمیدونستم یبار اقدام کردم و اصلا فکر نمیکردم بعد چندین سال (تقریبا۸ سال) .

۲ روزه از وقتم گذشته و پری نشدم . امروز آز دادم تا عصر ک ج بگیرم دلشوره میمیرم گفتم باشما حرف بزنم بلکه سرم گرم شه .

استرس اینو دارم ک خدایی نکرده اگر باردار باشم با وجود داروهای مسکن و انتی بیوتیک های قوی و فریز زخم ،خدایی نکرده بلای سر کوچولوم اومده باشه. من نمیدونستم و عاشقانه منتظر این لحظه بودم اما نه اینجور بی برنامه فکرشم نمیکردم با یبار و این عفونت و زخم بشه . تورو خدا ی چیزی بگید 😭😭😭😭

👊اگَرهیچی نَداشته باشَم،هَنوزَم اون بالاسَریُ دارَم♥️

ماه اول بارداری ارتباط خونی بین مادر و جنین نیست داروها اثری نمیکنه عموما نگران نباش

راجع به زخم اطلاعات ندارم 

بی بی چک نزدی؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میتونم بپرسم علائم زخم دهانه رحم چیه؟؟من تا قبل نوروز چکاپم کرد دکترخوب بودم..الان یکم ترسیدم

نمیدونم عزیزم من علائمی نداشتم فقط برای چکاب رفتم و یکم زیر دلم درد میکرد فقط گاهی نمیدونم این ب عفونت ربط داشت یا زخم

نمیدونم عزیزم من علائمی نداشتم فقط برای چکاب رفتم و یکم زیر دلم درد میکرد فقط گاهی نمیدونم این ب عفو ...

ممنونم..انشاالله ک هرچی ب صلاحته بشه گلم

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
ماه اول بارداری ارتباط خونی بین مادر و جنین نیست داروها اثری نمیکنه عموما نگران نباش راجع به زخم اط ...

واقعا ؟؟؟ینی دارو ها مشکلی ایجاد نمیکنه خدایی نکرده؟ از روز اقدام تا الان ۱۸ روز گذشته آخه دکتر گفت چون فریز شدی و دارو مصرف کردی احتمال مثبت کاذب تو بیبی هست . واسه همین رفتم خون دادم امروز صبح

ممنونم..انشاالله ک هرچی ب صلاحته بشه گلم

ان شالله توکل به خدا کلی گریه کردم ، من رفتم کارای پیش از بارداری و انجام بدم اما اینجوری شوکه شدم اگر میدونستم میشه اثلا نمیرفتم 

واقعا ؟؟؟ینی دارو ها مشکلی ایجاد نمیکنه خدایی نکرده؟ از روز اقدام تا الان ۱۸ روز گذشته آخه دکتر گفت ...

بله داروها فعلا وارد بدن جنین نمیشه اینو میدونم 

ان شاالله که جوابش به صلاحت باشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بله داروها فعلا وارد بدن جنین نمیشه اینو میدونم  ان شاالله که جوابش به صلاحت باشه

مرسی عزیزدلم 🌹