2777
2789
عنوان

زندگی مستقل از خونواده

167 بازدید | 17 پست

همیشه فکر میکردم نمیتونم جسارتشو ندارم یا اگه برم  از خونه و دیگه نخام با خانوادم باشم مشکلی بوجود میاد و بی سر پناه میشم  ...شما اگه جای من بودین و استطاعت مالی داشتین و شرایط کار کردنم واستون مهیا بود حاضر بودین مستقل زندگی کنین....من تصمیممو گرفتم واقعا میخام مستقل باشم نمیتونم تااخر عمر پیش زن بابامو بابای نامهربونم زندگی کنم ولی ازنظر مالی زیاد مشکل ندارم ...همیشه فک مبکردم اگه خونوادم باشن پیشم پشتمن اما نی نی سایتو یسری چیزای دیگه چشممو وا کرد که دختر بیچارشون کتک میخوره و فوش میشنوه اما پدر و مادرش از ترس ابروش نمیذاره 

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊

منظورت از مشکل مالی ندارم چیه؟

شاغلی سرمایه داری چی؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
منظورت از مشکل مالی ندارم چیه؟ شاغلی سرمایه داری چی؟

نچ ...مادرم فوت شده چون فرهنگی بود حقوقشو میدن بمن ...سال بعدم خابگاه دانشگاه هست اگم نباشه مجبورم دانشجوویی اجاره کنم یابخرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان میخوام براپسر خواهرم که 4سالشه عمل قلب باز داره و دکتر گفته ریسکش بالاست امروزصبح چله حدیث کسا بگیرم.. الان اتاق عمله .انشالله عزیزانتون علی الخصوص بچه ها صحیح وسلامت باشن هر کس میخونه اعلام کنه ممنون.. 

سلام دوستان میخوام براپسر خواهرم که 4سالشه عمل قلب باز داره و دکتر گفته ریسکش بالاست امروزصبح چله حد ...

ان شا الله که سالم برگرده

چی بگم-یکم یجوریه-زندگی مستقل بعدا باعث نشه اتفاقی برات افتاد نیان بگن بدرک خودش خواسته -پس هر بلایی سرش بیاد حقشه

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
نچ ...مادرم فوت شده چون فرهنگی بود حقوقشو میدن بمن ...سال بعدم خابگاه دانشگاه هست اگم نباشه مجبورم د ...

بنظرم مستقل شووخودت زندگی واینده توبساز چرامیخوای به خانواده وابسته باشی وزندگی که دوس نداری وتحمل کنی یه خودت جرأت بده وروپای خودت وایسا واززندگیت لذت ببر.

لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينكه خوشبختي درآن لحظه هابودكه گذرانديم.  

اگه میتونی حتما مستقل شع

اجازه میدن بهت؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
چی بگم-یکم یجوریه-زندگی مستقل بعدا باعث نشه اتفاقی برات افتاد نیان بگن بدرک خودش خواسته -پس هر بلایی ...

بهرحال ادم باید پیه حمایت نشدنو به تنش بزنه:/من دیگه نمیتونم باترس و به امید حمایت احتمالی اونا تحملشون کنم 

اگه میتونی حتما مستقل شع اجازه میدن بهت؟

اجازه نمیدن... اما قانون اجازه میده از دوتاوکیل پرسیدم...اما اگه بخای ازدواج کنی باید برگردی اجازه بگیری که البته اونم تبصره های خودشو داره وکیله گفت حل میشه...چون شرایط بدی توخونه دارم 

مستقل شدن تو سن شما خوبه و اصولا برای همه لازمه نه اینکه صرفا  شرایط شمارو داشته باشه 

ایراد اکثر جوونهای ما وابستگی زیاد به خانواده است 

پسرها و دخترها حتی بعد از ازدواج هم وابستگی مالی و عاطفی شدیدی به خانواده دارن جوری که کوچکترین تصمیم هارو باید با نظر پدر و مادر بگیرن و این ضعف بزرگیه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
بنظرم مستقل شووخودت زندگی واینده توبساز چرامیخوای به خانواده وابسته باشی وزندگی که دوس نداری وتحمل ک ...

واقعا میخام همینکارو کنم جسارتشم دارم یعنی نداشتم ولی الان دارم چون واقعا الان فهمیدم خونواده فقط به فکر اینکه پشت سرش حرف نرنن و به این بهونه ها چه زنایی که کتک شوهر تحمل میکنن اعتیاد تحمل میکنن بیرون نمیرن دانشگا نمیرن و خوشحال نیستن:/ من نمیخام این راه زندگیم باشه 

اجازه نمیدن... اما قانون اجازه میده از دوتاوکیل پرسیدم...اما اگه بخای ازدواج کنی باید برگردی اجازه ب ...

چه دردسری داره

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
چه دردسری داره

میدونی سختی داره ولی من از عمق وجودم میخام که بشه میخام دور شم تا بتونم خودم باشم چون فقط یبار دارم تواین دنیا زندگی میکنم من اگه فداکاری کنمو از خودم بخام بگذرم دراینده مطمعنم پژمرده میشم باید امروز تلاش کنم تا برم از خونه تا سالای بعد حتی اگه موفق نبودم همه چی گردن خودم باشه...میدونی ادم قبل سختیا فکر میکنه همه پشتشن اما حقیقت زندگی تنهاییه ماو خودمونه ...واقعا حداقلش واسه من اینطوره توسختیا هیچکس پشتم نیس پس چرا بمونم و تحمل کنم