2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 32410 بازدید | 358 پست
عزیزم برو نظرات بخون خانم های خانه دار گفتن خانه داری تنها شغلیه که حقوق ندارهعزیزم تمیز کردن خونه ش ...

خب شما میخای با توهین کردن حرفت رو پیش ببری. در واقع شخصیت خودت رو نشون میدی

اتفاقا ما خانه دارها وقت بیشتری داریم برای خودمون بذاریم و بیرون بریم

بله یکسری وظایفه. قطعا خانه دار ها مسئولیت بیشتری نسبت به شاغلها دارن. همیشه غذای آماده و توقعات بیشتر. تمیز کردن شخصی بله ولی وقتی وظایف و تمیز کردن بقیه هست خیلی فرق داره‌ . در ضمن شاغلها همسرانی دارن ک کمک میکنن ولی خانه دار ها نه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزم برو نظرات بخون خانم های خانه دار گفتن خانه داری تنها شغلیه که حقوق ندارهعزیزم تمیز کردن خونه ش ...

شما قطعا بچه نداری. وگرنه اینجوری نمیگفتی.

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهن فقط با شاغل بودن بازمیشه؟من توهمین سایت میبینم خیلی ازکاربرایی که شاغلن تاپیکای هرروزشون درمورد شوهروخانواده ی شوهرشونه .حرفتون منطقی نیس .

______ تعلیق دائم ______

شغل که نیست چون ويژگي های شغل رو نداره، اما کارهای خانه نباید فقط روی دوش زنان باشه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

اع چرا تاپیک قدیمی امده بالا

خانه داری شغل نیست همش حمالی و ضرر برای زناست،دشمنشون که نیستیم،از رو نیت خوب به همجنسمونه،خودشونم میدونن خونه داری چقدر عزت نفس رو کم میکنه،خونه داری اگه خوب بود که مردا نمیذاشتن به زنان برسه😂

۱۳ دلیل برای اینکه........

زنی می‌تونه بیرون خونه کار کنه که داخل خونه حتما کمکی داشته باشه یا شوهرش کمک بده وگرنه چطور میشه ؟ 

زن که اگه هم بره سر کار هم خانه داری کنه هم به خودش برسه بیشتر باخت داده 

یا باید از اول طی کرد با مرد که من سر کار میرم اما برای خونه کمکی میخام 

چه اهمیتی داره اسمش شعل باشه برای کسی یا نه?  اگر منظورتان این هست که بانوان خانه دار بیکار نیستند خب بله درسته کار از پشت بوم تا انباری حیاط ریخته سرشون /البته وظیفه شان نیست

اگر منظورتونه حقوق نداره؟با توجه به قانون اسلامی کشور ما چرا که نه٫والبته که حقوق داره(نفقه)

اگر خواستار احترام از بعضی افراد هستید که به زحمات شما احترام نمیگذارند ‌٫خب نذارن ارزشی از زحمتاتون کم نمیشه

دوستان خانهدار اون زحمتی که شما تو خونه میکشید خانم های شاغل دو برابرش بیرون میکشن بعد باید بیان کار ...

من چند سال شاغل بودم صبح تو اداره ، عصر تو مدرسه 

حتی تا یکی دو سالگی بچم ادامه داشت ولی بخاطر یه سری مشکلات ، مجبور شدم تو خونه بمونم واسه نگهداری از دخترم 

الان سخت تره 

چون اون تایمی که بچه رو میذاشتم پیش همسر یا مادرم ، سرکار رفتن واسم تفریح بود ، تفریح با حقوق!

ما که توقع حقوق  از بنده ی خدا نداریم ، ان شاءالله خدا راضی باشه و اجرمون پیشش محفوظ

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

من چند سال شاغل بودم صبح تو اداره ، عصر تو مدرسه حتی تا یکی دو سالگی بچم ادامه داشت ولی بخاطر یه سری ...

من خودم دو روز از خونه بیرون نرم واقعا افسرده میشم

اره خونه موندن از لحاظ روحی سختتره 

حتی اگه خانه دارید روزی نیم ساعت برید پیاده روی هواتون عوض بشه

کار کردن خیلیی سخته مخصوصا ۷ صبح بیدار شدن 

برای من تفریح نیست ولی بازم به خونه موندن ترجیح میدم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی