2777
2789
عنوان

خانمای بادار یا کسانی که فارق شدند سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 39 پست

من زدم ۶ تا هفته سی ام بود فکر کنم.دقت نکردم بهتر شدم یا بدتر.یادم نیست.ولی یادمه توی ماه هشت حالت تهوعم دوباره شروع شد حالا قبل آمپول یا بعدش یادم نیست.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
دوست عزیزم شما که زدید بعد ویار بارداری داشتید ایا روی اون تاثیر مثبت هم گذاشت ممنون میشم جواب بدید& ...

عزیزم من 4ماه اول ب شدت ویار داشتم . بعدش حالم خوب شد . تو 34 هفته اصن ویاری نداشتم و واسه همون اصن تاثیری ندیدم ازش و همون فقط واسه ریه ی جنین بهتره 

چون فک نکنم هم زود تر از اون تجویز کنن بتامتازونو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تهوع اینا ندارم آخه الان هفته ۲۹ هستم. حتی اوایل بارداری هم ویارم خیلی خفیف بود استفراغ اصلا ن ...

عزیزم من باردار نیستم ولی مشکل معده دارم در کنارش انگار مشکل هورمون کورتیزول و مغزی غده ای دارم برام قرص معده نوشتند و اعصاب بهتر نشدم گفتن از اعصاب نیست از اعصاب و الرژی معده و غده ای هست دیروز ام ای ار مغز دادم ببینم جوابش چی میشه دعا کن برام خسته شدم دیگه از مهر تا حالا استفراغ دارو و حالت تهوع دایمی و... 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
من زدم ۶ تا هفته سی ام بود فکر کنم.دقت نکردم بهتر شدم یا بدتر.یادم نیست.ولی یادمه توی ماه هشت حالت ت ...

ممنون عزیزم به احتمال زیاد قبلش بوده چون خیلی داروی خوبی هست ممنونم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
اهان عزیزم ممنونم بعد ببخشید میپرسم خواهر شما ویار بارداری داشت ایا تاثیر مثبتی تو ویار بارداری براش ...

ن عیزم اصلا ویار نداشت. فک نمیکنم روی ویار تاثیر بذاره.

فقط یادت باشه وقتی بتا میزنی،تا یکی دو روز حرکات بچه خیلییی کم میشه. اصلا نگران نشی‌ کاملا طبیعیه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من هفته هاي اخر بيمارستان بستري بودم نميدونم اونجا بهم زدن يا نه اين امپول ربطي به تهوع نداره براي ريه ي بچس كه اگه زود دنيا اومد ريه ش كامل باشه

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️
عزیزم من باردار نیستم ولی مشکل معده دارم در کنارش انگار مشکل هورمون کورتیزول و مغزی غده ای دارم برام ...

الهی‌عزیزم. پس تهوعت بخاطر معدته. میفهمم خیلی اذیت کننده س. حتما پیگیری کن گلم شاید نیاز به آندوسکوپی هم داشته باشی. پیش یه متخصص گوارش خوب برو حتما. ان شاءلله که چیز خاصی نباشه و با دارو حل بشه 🤲🏻

از استرس هم دوری کن... ترشیجات و سرخ کردنی و ادویه زیاد هم برای معده خوب نیست

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
الهی‌عزیزم. پس تهوعت بخاطر معدته. میفهمم خیلی اذیت کننده س. حتما پیگیری کن گلم شاید نیاز به آندوسکوپ ...

عزیزم دکتر رفتم اندو هم شدم ولی خوب نمیشم از مهر نا حالا استفراغ و حالت تهوع و ترش کردن و سوزش معده و گلو و درد معده و افت فشار و افت قند و... نمیدونم والا میخوان برم دکتر جدید ببینم چی میشه

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢