خانمای باردار یا کسانی که فارق شدند به سلامتی یه سوال دارم اونم اینه که شماها مجبور بودید امپول بتامتازون بزنید چندتا زدید و فاصله زمانی و ایا دقت داشتید ایا امپول بتامتازون حالت تهوع و استفراغ شما را بهتر کرده یا نه چون التهاب و الرژی درونی و بیرونی را میخوابونه و باعث بند اومدن استفراغ و حالت تهوع میشه ممنون میشم پاسخ بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مال تهوع نیست اصلش ولی برای تهوع هم کاربرد داره به زنای حامله برای رشد ریه و اینکه بعد ها بچه مشکل به هم نزنه میدن یه سری دکترا خداروشکر حالت تهوع نداشتید
خاهر من التهاب نداشت بدنش. ب خاطر ریسک زایمان زودرس. فک کنم ماه ۸ بود ک ۶ تا زد.
۳تاش توی یه روز. ۳ تای دیگه روز بعدش.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
دکترم به من داد. بتامتازون واسه ریه جنین میدن. به من هفته ۲۷ بودم ۶ تا داد. دوتا باهم تو یه سرنگ تا ۳ هفته. این هفته آخریو باید بزنم. انگار چیز واجبی نیست ولی دکتر من به همه میده
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
دوست عزیزم شما که زدید بعد ویار بارداری داشتید ایا روی اون تاثیر مثبت هم گذاشت ممنون میشم جواب بدید& ...
نه من تهوع اینا ندارم آخه الان هفته ۲۹ هستم. حتی اوایل بارداری هم ویارم خیلی خفیف بود استفراغ اصلا نداشتم. شما چند هفته ای؟ مگه هنوز ویار داری؟
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤