2777
2789
عنوان

خانمای بادار یا کسانی که فارق شدند سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تهوع ندارم براهمین نزدم

عزیزم مال تهوع نیست اصلش ولی برای تهوع هم کاربرد داره به زنای حامله برای رشد ریه و اینکه بعد ها بچه مشکل به هم نزنه میدن یه سری دکترا خداروشکر حالت تهوع نداشتید 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

خاهر من التهاب نداشت بدنش. ب خاطر ریسک زایمان زودرس. فک کنم ماه ۸ بود ک ۶ تا زد.

۳تاش توی یه روز. ۳ تای دیگه روز بعدش.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دکترم به من داد. بتامتازون واسه ریه جنین میدن. به من هفته ۲۷ بودم ۶ تا داد. دوتا باهم تو یه سرنگ تا ۳ هفته. این هفته آخریو باید بزنم. انگار چیز واجبی نیست ولی دکتر من به همه میده

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

عزیزم من تو 34 هفته دکتر 6تا بتامتامزون داد و گف هر روز سه تا شو بزن 

ینی دو روز پشت سرهم سه تا سه تا زدم . واسه رشد ریه بچه داده بود و اینکه اگه احتمالا زود ب دنیا بیا خطری تهدیدش نکنه

من سه تا بچه دارم تو خیچکدوم نزدم  مگه بهت گفتن احتمال زایمان زودرس داری:

اهان عزیزم ممنون من یه خانم باردار بود بهم گفت زده و رفتم تحقیق کردم دکتر برای هم زایمان زود رس و هم ریه بچه ها بهتر باشه بعدا میده

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
دکترم به من داد. بتامتازون واسه ریه جنین میدن. به من هفته ۲۷ بودم ۶ تا داد. دوتا باهم تو یه سرنگ تا ...

دوست عزیزم شما که زدید بعد ویار بارداری داشتید ایا روی اون تاثیر مثبت هم گذاشت ممنون میشم جواب بدید 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم من تو 34 هفته دکتر 6تا بتامتامزون داد و گف هر روز سه تا شو بزن  ینی دو روز پشت سرهم سه ت ...

دوست عزیزم شما که زدید بعد ویار بارداری داشتید ایا روی اون تاثیر مثبت هم گذاشت ممنون میشم جواب بدید 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
خاهر من التهاب نداشت بدنش. ب خاطر ریسک زایمان زودرس. فک کنم ماه ۸ بود ک ۶ تا زد. ۳تاش توی یه روز. ۳ ...

اهان عزیزم ممنونم بعد ببخشید میپرسم خواهر شما ویار بارداری داشت ایا تاثیر مثبتی تو ویار بارداری براشون داشت یا نه ممنون میشم جواب بدید

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
دوست عزیزم شما که زدید بعد ویار بارداری داشتید ایا روی اون تاثیر مثبت هم گذاشت ممنون میشم جواب بدید& ...

نه من تهوع اینا ندارم آخه الان هفته ۲۹ هستم. حتی اوایل بارداری هم ویارم خیلی خفیف بود استفراغ اصلا نداشتم. شما چند هفته ای؟ مگه هنوز ویار داری؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤