2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

214 بازدید | 5 پست

دوستان یکی از دوستای من دیشب خواب دیده که توی یک باغ بزرگ مراسم عزاداری امام حسین داره برگزار میشه و زنها دارن عزاداری میکنن و گهواره ی حضرت علی اصغر هم بوده و بچه ها هم دارن بازی میکنن که پسر خودمم جزوشون بوده.بعد گفت یه پسر کوچیک هم بغلشون بوده و داشتن دنبال مادرش میگردن و سر در باغ هم دوتا پرچم امام حسین زده شده.از یه نفر می پرسه این باغ مال کیه طرف میگه مال آقای فلانی یعنی شوهر من.دوستم نمیدونست من باردارم وقتی بهش گفتم گفت حتما خیره.حالا میخوام ببینم کسی میدونه تعبیرش چیه.؟ممنون اگه جواب بدین

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

دوستان چله حدیث کسا گرفتم اگر لطف کنین بیاین تاپیکم اعلام کنید و بخونین ممنون میشم برا بچه خواهرمه 4سالشه فردا ساعت 8صبح عمل قلب داره انشاالله خدا به خودتون وخانوادتون سلامتی بده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره حدیث کسا بخون اگر تونستی برا حاجت منم بخون اعلام کن

تا قبل ازنماز صبح میخونم.ان شالله عملش سبک باشه و صحیح و سالم ازبیمارستان مرخص بشه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

خیرباشه

احتمالا بچه ت پسره

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
خیرباشه احتمالا بچه ت پسره

ممنون عزیزم.ان شالله سالم باشه اول.به امیدخدایکشنبه میرم سونو تا خدا چی بخواد