2777
2789
عنوان

بنظرتون هدفش از این حرفا چی بوده؟

421 بازدید | 29 پست

ا چندوقت پیش یه اکانت فیک تو اینستا بهم پیام داد پشت سر شوهرم حذف زد گفت گوشیشو چک میکنی وبهش شک داری و این حرفا گفتم کی هستی گفت نمیگم بعد گفت که شوهرت با یه نفر دوسته و بخاطر اون هرزه شوهرتو از دست نده ومن خواهرانه میخام بهت کمک کنم و این حرفای گنگ و سربسته بعد من زنگ زدم شوهرم اومد(عقد هستیم)با گریه گفتم اینا رو بخون خوند خیلی ریلکس گفت هرکی هرچی گفت باید باور کنی؟من خیلی حالم بدبود گفتم نه باور نکردم بخاطر همین گفتم بیای ببینم این چی میگه بعد گوشیو دادم شوهرم گفت که من شوهرشم بگو باکی دوستم خلاصه به دقیقه نکشیده دختره همه چیو پاک کرد و ترسید و دلیت اکانت کرد

ما حسود زیاد داریم ینی اقوام شوهرم همه شون تو کفش بودن و آرزوی داشتنشو داشتن و بامن خیلی بدن و چند بار از رو حسودی حرف پشتم زدن شوهرم میگه هرکیه میخواسته بینمونو خراب کنه از رو حسودی

اصلا براش مهم نبود این قضیه وگفت من سر چیزای الکی اعصابمو خورد نمیکنم توهم ذهنتو درگیر این ادم حسود نکن

شوهرم خیلی دوسم داره رابطمونم خوبه

بنظرتون اون شخص هدفش چی بوده؟

ذهنم این مدت همش درگیره

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
واای خدایااا یعنی هنوزم این آدمای بیکار هستن؟؟😐😐😐😐😑

آره ادم خدانشناس زیاده

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

اصلا چراا دنبال این حرفارو بگیری. ول کن باباا. تو حرف یه غریبه که اصلا معلوم نیست قصدش چی بود رو باور میکنی یا شوهرت؟؟؟ تازه شاید مثلا دوست دختر قبلی شوهرت بود و میخواست از شوهرت مثلا اینجوری انتقام بگیره. شوهر من رفتارش با دوست دخترای قبلیش خوب نبود، ولی من که زنشم با من عالیه. پس دلیل نمیشه ایناا.