2777
2789
عنوان

بنظرتون هدفش از این حرفا چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 29 پست

شنیدن کی بود مانند دیدن، من خودم دوران عقدم، جاری بزرگم حرف نبود که پشت سر شوهرمو خانواده ش نزد، طوری که من به شک افتادم از درستی یا نادرستی ازدواجم، اما گول نخوردم خداروشکر. تو هم گول نخور، حسود زیاده، خدا از رو زمین برشون داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدس همسرت چى بود؟ به نظر ايشون كار كى بوده؟؟

همسرم میگه خودت میدونی ادم حسود زیاد داریم چرا الکی ذهنتو درگیر میکنی به شوخی گفت من از دست توهم عاجزم عزیزم کلا بیخیال این موضوع شد گفت چیز الکی ارزش غصه نداره 

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
ی دو بهم زن . اگه کسی چیزی گفت . بگو شوهرم خوب کاری کرده  خودم بهش گفتم بکنه

اوهوم این عالیه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
یه درصدم احتمال بده ک راست گفته باسه از کجا معلوم؟تو باید از اون اطلاعات میگرفتی نه ک زود ب شوهرت بگ ...

خیلی باهاش حرف زدم ولی معلوم بود به هیچ عنوان نمیخواد بگه فقط همش یه حرفو میزد

شوهرتو دوس داشته کارشم از روی حسودی بوده.

اوهوم ایشالا که همینطوره

اینا فقط قصد بهم زدن آرامشتو دارن عزیزم  آرامشتو حفظ کن از خدا بخواه شرشونو از زندگیت کم کنه توی نمازت سوره ی فلق رو بخون  گلم ان شاالله زندگی خوبی داشته باشی پراز آرامش 

دوبهم زنی ذهنت روپاک  و برای همیشه فراموش کن  بعدها حواست روجمع کن شاید بعدعروسی بخوان ...

منم از همین میترسم بخدا این ادما دست بردار نیستن از هر دری وارد میشن از ایندم میترسم که حرف بزرگتری درارن

خیلی مواظب زندگیت باش آدمای حسود دست ب هرکاری میزنن

دقیقا ازهمین میترسم

شنیدن کی بود مانند دیدن، من خودم دوران عقدم، جاری بزرگم حرف نبود که پشت سر شوهرمو خانواده ش نزد، طور ...

چشم

الهی امین

والا بخدا ۲ بار جدی حرف بزنی دیگه کسی نمیاد چرت و پرت بگه  ذهنم درگیر نکن . آدم دشمن زیاد د ...

چشم حتما

اینا فقط قصد بهم زدن آرامشتو دارن عزیزم  آرامشتو حفظ کن از خدا بخواه شرشونو از زندگیت کم کنه تو ...

چشم عزیزم ممنونم همچنین