من ی مدته حال روحیم خیلی بده خیلللییی همش نگران و مضطربم همش دلم گرفته همش منتظر یه اتفاق تلخم فک میکنم خدای نکرده یکی از اعضای خانوادم مریضی سختی میگیره چیکار کنم دارم دیونه میشم بچه هم شیر میدم میتونم تسنترا رو سرخود بخورم نمیتونم دکتر برم
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جدی برام سواله این خانومایی که میگن دکتر نمیتونم برم علتش چیه بالاخره درمانگاهی، دکتر عمومی ای، داروخونه ای ... شما به همون دکتر بچه تم که بگی برات نسخه مینویسه بچه تو که دیگه چکاپ میبری؟ یا دکتر زنان خودت
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
تو شیردهی منعی نداره، ولی اصلا سر خود نخورین. چون عوارض زیادی داره و اگه با دوز مناسب شروع نکنین و درست دوزش رو بالا نبرین، میتونه حتی بدتر کنه شرایطتون رو. ضمن اینکه بهتره قبل از شروع درمان دارویی یه مشاوره برین.و مشکلتون ریشه یابی بشه
عزیزم یه طرفه به قاضی نرو من واسه بچم جونمم میدم قضیه بچم باشه کلیه مم میفروشم
اشتباه متوجه شدی !!!
منظورم اینه که به هرحال دسترسی به یه دکتر داری مثلا برای چکاپ بچه که میرین ... میتونی به همون متخصص اطفال بگی برا خودتم دارو بنویسه . نیازی نیست حتما بری پیش روانپزشک که سختت باشه.
بعد زایمانم خیلی عوض شده بعد بیست ماهه که گذشته نه تنها بهتر نشدم بدترم شدم
به هر حال مصرف سرخود این دارو اصلا توصیه نمیشه. بهتره حتما به پزشک مراجعه کنین. ضمنا اگر خدای ناکرده افکار خودکشی یا آسیب زدن به بچه داشتین اصلا معطل نکنین و سریعا به روانپزشک مراجعه کنین.