2777
2789
عنوان

دلم.ترکید خدا دیگه بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 89 پست
اخ گفتی خاهر شوهرم فردا زایمان.میکنه فکرشو کنین مهمونا میان میگن انشالاه نویت توهم میشه اخ خدا من بم ...

یعنی وقتی میگن غصه نخور نوبت تئ هم میشه فقط دلم میخواد بمیرم

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم.فرتینم 60بود خیلی پایینه نشکنه کم خونیه

من یادم نیس فقط شدید پایینه

امپول داده میترسم بگیرم بزنم

دام میخواد با مواد مغذی طبیعی خوب بشم نه با امپول

جاریم همش پز.میده بهم مردم هم ک همش ترحم خستم دیگه بچه هرکی بگیرم بغلن میگن حامله نیستی 

جاری من فردا سومی رو زایمان میکنه

و من اندر خم یه کوچه ام

من یادم نیس فقط شدید پایینه امپول داده میترسم بگیرم بزنم دام میخواد با مواد مغذی طبیعی خوب بشم نه ...

ن حتما بزن فرتین خیلی مهمه خیلی من کم خونی مینور دارم حتما میرم دکتر برام بزنه کم خونی رو بچه اثرداره شاید دلیلی سقطم همینه .

ن حتما بزن فرتین خیلی مهمه خیلی من کم خونی مینور دارم حتما میرم دکتر برام بزنه کم خونی رو بچه اثردار ...

باز برا شمانطفه تشکیل میشه و امیدوار باش

برا من تزدیک پنج ساله هیچی به هیچی

باز برا شمانطفه تشکیل میشه و امیدوار باش برا من تزدیک پنج ساله هیچی به هیچی

وای نگو نگار نمیدونی چ حس بدیه وقتی میبینی از خوشحالی خاب نداری و بعد 3روز میگن ک باید سقط بشه و رشد نمیکنه وای نگار دنیا برام خراب میشه تا مدتی گریه زاری

خیلی ازت ممنون میشم توروخدا بهش بگو تو ک میدونی هستی چقد بهت علاقه داره هرشب ب عکسش تو اتاقم نگاه می ...

فداااای دلت بشم من

قطعاااااا آقا همین امسال حاجتتو میده عزیزم

مطمئن باش

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
وای نگو نگار نمیدونی چ حس بدیه وقتی میبینی از خوشحالی خاب نداری و بعد 3روز میگن ک باید سقط بشه و رشد ...

اینجوری نگو دلم آتیش میگیره

شما حتما آزمایش پرولاکتین  بده